Αθλητισμός

ΠΑΕ Καλαμάτα: Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες, προσφέρουμε χαμόγελα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης μετέχει ενεργά στην κίνηση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν ανάγκη. Έτσι στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό Β', την Κυριακή 3/9 το απόγευμα (6μ.μ.), οι φίλαθλοι θα μπορούν να παραδώσουν σχολικά είδη, σύμφωνα με τη σχετική λίστα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει:

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ “ΠΝΟΗ” συμμετέχει στην δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ, η οποία συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να παραδοθούν σε μαθητές της πόλης μέσω σχολικών μονάδων και δομών στήριξης.

Στον φιλικό αγώνα της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ την Κυριακή 3/9 στις 18.00 με τον ΠΑΟ Β’, θα μπορείτε να παραδώσετε στα εκδοτήρια του Σταδίου Παραλίας οτιδήποτε από την παρακάτω λίστα, με σκοπό “Να γεμίσουμε τις Σχολικές Τσάντες και να προσφέρουμε χαμόγελα!”.

Η σχολική λίστα για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια απαρτίζεται από: τετράδια κλασικά και σπιράλ, ντοσιέ, φύλλα ντοσιέ, ντοσιέ με ενσωματωμένες διαφάνειες, διαφανείς θήκες, κόλλες στικ και ρευστές, χαρτί Α4, μπλοκ ακουαρέλας, μολύβια, γόμες λευκές, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μαρκαδόρους για λευκό πίνακα, λαδοπαστέλ, ψαλίδια, κασετίνες, σχολικές τσάντες, πηλό, στυλό μπλε-μαύρο-κόκκινο, τέμπερες, κανσόν Α4, χάρακες, κηρομπογιές, διαβήτες.

ΠΑΕ Καλαμάτα: Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες, προσφέρουμε χαμόγελα
To Top