Αθλητισμός

ΠΑΕ Καλαμάτα: Ανακοίνωση στήριξης σε Μπάμπη Παυλίδη- Τι λέει ο 29χρονος παίκτης της Μαύρης Θύελλας

Ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης πρότεινε την ενοχή του για τον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό (3-0) την περίοδο 2012-2013, στη «δίκη των 28»

H ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την στήριξή της στον ποδοσφαιριστή Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών και παραγόντων της Βέροιας για τους οποίους ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης πρότεινε την ενοχή, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (3-0) την περίοδο 2012-2013, στη «δίκη των 28» για την επονομαζόμενη υπόθεση της «συμμορίας» του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Λακαφώσης θεώρησε «χειραγωγημένη» την συγκεκριμένη αναμέτρηση προτείνοντας την ενοχή, του τότε μεγαλομετόχου της Ημαθιώτικης ΠΑΕ Γιώργου Αρβαντίδη και του παράγοντα Γιώργου Λαναρή, καθώς επίσης των ποδοσφαιριστών Μπάρμπα και Παυλίδη για τους οποίους ο εισαγγελέας έκανε λόγο για «προκλητικά απαθή» στάση στο πρώτο και τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

Αντιθέτως για τους οκτώ κατηγορούμενους για σύσταση «συμμορίας», ανάμεσα στους οποίους και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή τους, με το αιτιολογικό ότι η δράση της, ατόνισε από τα τέλη του 2012 και έτσι έχει υπάρξει παραγραφή αφού πρόκειται για πλημμέλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της Χαράλαμπο Παυλίδη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, να θεωρείται ένοχος για χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα.

Ο Ποδοσφαιριστής, μας ενημέρωσε ότι το όνομα του μπλέχτηκε εκ παραδρομής και ότι δεν έχει καμία σχέση με συναλλαγή στο συγκεκριμένο ματς.

“Αγωνίστηκα στο πρώτο ημίχρονο σαν δεξιός εξτρέμ και στο δεύτερο στα χαφ. Όταν έγινε ο αγώνας ήμουν 20 ετών. Δεν γνώριζα αν υπήρξε κάτι μεμπτό στο ματς και πιστεύω ότι το όνομα μου βγήκε εκ παραδρομής, ενώ φαίνεται και από το βίντεο του παιχνιδιού ότι δεν έχω καμία συμμετοχή στις φάσεις του πρώτου και τρίτου γκολ του Ολυμπιακού για τις οποίες κατηγορούμαι. Ο δικηγόρος μου κ.Κεσσες θα προσκομίσει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποδείξω την αθωότητά μου”, δήλωσε ο 29 χρόνος ποδοσφαιριστής μας.

ΠΑΕ Καλαμάτα: Ανακοίνωση στήριξης σε Μπάμπη Παυλίδη- Τι λέει ο 29χρονος παίκτης της Μαύρης Θύελλας
To Top