Αθλητισμός

“ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα 2019” η Μαύρη Θύελλα με μετοχικό κεφάλαιο 50 χιλ. ευρω 

Την μετατροπή της Μαύρης Θύελλας σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία προκειμένου να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League έλαβε ομόφωνα η γενική συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” της Νομαρχίας και η επίσημη πλέον ονομασία της ομάδας θα είναι “ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα 2019”.

Στην διαδικασία παρευρέθησαν περίπου 50 μέλη τα οποία ψήφισαν ομόφωνα τόσο για τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας για τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League τη νέα σεζόν όσο και στον ορισμό του Μετοχικού κεφαλαίου της ανωνύμου εταιρείας αλλά και τον ορισμό της διοικούσας επιτροπής.  

Το προεδρείο της συνέλευσης αποτέλεσαν οι Γιάννης Χουλιάρας, Κώστας Γυφτέας και Τάκης Δεδούσης, ενώ διευκρινίσεις και παροχή πληροφοριών στα μέλη έδωσε ο διακεκριμένος νομικός του Αθλητικού Δικαίου Αργύρης Λίβας.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν, το μετοχικό κεφάλαιο της Καλαμάτας ανέρχεται στις 50.000 Ευρώ με τιμή μετοχής 1 ευρώ,  με την διαδικασία εγγραφών να ξεκινά αφού ολοκληρωθούν οι διεργασίες στο Υπουργείο Εμπορίου για την σύσταση ΠΑΕ. 

Όπως διευκρινίστηκε  μετά από σχετικές ερωτήσεις, δεν μπορούν να γίνουν προεγγραφές και η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της σε 10 περίπου μέρες που θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα ενημερώσει για τον τρόπο διάθεσης των μετοχών. 

Την προσωρινή διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε να τρέξει τις διαδικασίες αποτελούν οι Γιώργος Πρασσάς, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σπανός. 

Διευκρινίσεις από το σώμα των μελών-σχετική ερώτηση κατέθεσε ο πρόεδρος των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου- ζητήθηκε και για την προσθήκη στην επωνυμία του έτους “2019”, με τον αντιπρόεδρο της Καλαμάτας Χρήστο Παπαδημητρίου να διευκρινίζει πως σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα καθώς από προηγούμενες χρήσεις υπάρχουν χρέη 5,5 εκατομμυρίων, τα οποία δεν μπορεί να επωμιστεί η παρούσα διοίκηση.

“Η προσθήκη έγινε καθαρά για φορολογικούς λόγους”, τονίστηκε.

Οι μελανόλευκοι έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία για τις διαδικασίες και θέλουν να τρέξουν τα θέματα ώστε να τελειώσουν με τα γραφειοκρατικά ζητήματα το συντομότερο δυνατό.

 

“ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα 2019” η Μαύρη Θύελλα με μετοχικό κεφάλαιο 50 χιλ. ευρω 
To Top