Αθλητισμός

ΠΑΕ Άργης: Σημαντικές πρωτιές και διακρίσεις – Εντυπωσιάζει ο Αθανασουλάκης

Η ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε. “ΑΡΓΗΣ”

Άλλη μια διάκριση για τον αθλητή του ΠΑΕ ΑΡΓΗ Αναστάση Αθανασουλάκη που την Κυριακή τερμάτισε πρώτος στα 2.500μ ανοικτής θαλάσσης ανάμεσα σε πολύ καλούς αθλητές που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο!

Ο Αναστάσης Αθανασουλάκης

Ο Αναστάσης παράλληλα κατάκτησε και την δεύτερη θέση στα 400 ελεύθερο στους αγώνες κολύμβησης πισίνας που διεξηχθησαν στη Κόρινθο την ίδια ημέρα και όλα αυτά με φοβερά ατομικά ρεκόρ!

Πριν μια εβδομάδα ο Αθανασουλάκης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τερμάτισε πρώτος στην ηλικία του και 2ος στη γενική κατηγορία ανδρών στα 1.500m με χρόνο 20:46, σε αγώνες στον Πόρο – Porosea 2018.
Η σκληρή δουλειά και η προπόνηση φέρνουν διακρίσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα!

Σημαντικές πρωτιές και διακρίσεις για την Π.Α.Ε. Αργη

Άκρως επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των μελών της ομάδος μας της Πολιτιστικής Αθλητικής Ένωσης “Άργης” στους αγώνες Αquathlon (750μ κολύμπι – 5.000μ τρέξιμο) καθώς και Open water (2.500μ).
Ο Πάνος Κάβδας ο οποίος εκτός από αθλητής της ομάδος στη κολύμβηση είναι αθλητής και προπονητής στη δρομική ομάδα Kalamata Running Project, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε τη τρίτη θέση στη γενική ανδρών, ενώ ακολούθησαν ο Βασίλης Παπαδόπουλος που κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 10 στο σύνολο καθώς και ο Λάμπρος Γκιούλος, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 11η στο σύνολο!
Στο άθλημα της κολύμβησης (2.500μ) πρώτος τερμάτισε, όπως αναφέρθηκε, ο μικρός αλλά ταλαντούχος αθλητής της ομάδος Αναστάσης Αθανασουλάκης και ακολούθησε ο Δημήτρης Βίγκος, κατακτώντας τη 4η θέση στους άνδρες και την 6η στο σύνολο!

Στη πρώτη θέση τερμάτισε η προπονήτρια της ομάδος Βάσω Τσακάκου, η οποία κατέκτησε τη 1η θέση στις γυναίκες και τη 4η στη γενική κατάταξη.

Οι επόμενοι αγώνες για τους ενήλικες αθλητές του ΠΑΕ ΑΡΓΗ είναι στο Οίτυλο, στο διεθνή αγώνα Oceanman Greece Oitylo bay, όπου οι συμμετοχές αλλά και ο συναγωνισμος θα είναι μεγάλος!

ΠΑΕ Άργης: Σημαντικές πρωτιές και διακρίσεις – Εντυπωσιάζει ο Αθανασουλάκης
To Top