ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π.Κουφαλάκος: “Ο Βιολογικός δεν λειτουργεί σωστά σε 24ωρη βάση- Όταν βρέχει τα λύματα καταλήγουν στη θάλασσα”

Η μη οριοθέτηση των ρεμάτων πριν την κατασκευή του Περιμετρικού και το μπάζωμά τους στη συνέχεια είναι η αιτία των φονικών πλημμυρών πριν ένα χρόνο στην πόλη της Καλαμάτας, εκτιμά ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος.


“Απαιτείται άμεσα να γίνει οριοθέτηση των ρεμάτων της πόλης της Καλαμάτας και του Καραμπογιά που είναι βασικό ρέμα της”.
Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος στρέφεται κατά του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα κατηγορώντας τον ότι “βαφτίζει το ψάρι κρέας” και ότι “σιγοντάρει την πολιτική της Κυβέρνησης”.

Ταυτόχρονα καταγγέλλει για απαξιωτική συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρη Βεργόπουλο “με εντολή δημάρχου Παναγιώτη Νίκα”. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βεργόπουλος ασκεί διοίκηση, λειτουργώντας απαξιωτικά και μηδενίζοντας το έργο νυν και πρώην προέδρων του Σωματείου, και αρνείται να μας ακούσει.
Αποφεύγει την τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας, και εκμεταλλεύεται τα δίμηνα που του παρέχει ο νόμος αντί να διεκδικήσει μόνιμες θέσεις εργασίας”.

ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ: “H ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ”

“O Βιολογικός Καθαρισμός Καλαμάτας δεν λειτουργεί σωστά σε 24ωρη βάση όπως απαιτείται λόγω έλλειψης επιστημονικού και εξειδικευμένου εργατοτεχνικού προσωπικού” δηλώνει ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος.
Όπως μάλιστα επισημαίνει-και αυτό είναι και το πιο σοβαρό- “τις απογευματινές και βραδυνές ώρες και όταν υπάρχει έντονη βροχόπτωση δεν γίνεται σωστά η καθίζηση στις δεξαμενές των λυμάτων με αποτέλεσμα αυτές να υπερχειλίζουν και τα λύματα μέσω του αγωγού να καταλήγουν στη θάλασσα“!

To Top