Αθλητισμός

Π.Α.Σ. Ράχη: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Γιαννακόπουλος- Τα μέλη του νέου ΔΣ

Ο νεοφώτιστος στην Α1 τοπικής Π.Α.Σ. Ράχη ανακοίνωσε την εκλογή νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, με τον επιχειρηματία Νίκο Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει το χρίσμα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Νέος πρόεδρος ο Νίκος Γιαννακόπουλος!

Την περασμένη Δευτέρα (1/6) πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ. Σε αυτήν αρχικά αφού έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, εξελέγη στην συνέχεια το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Νέος πρόεδρος της ομάδας μας ψηφίστηκε ομόφωνα ο Νίκος Γιαννακόπουλος, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ειδών ζαχαροπλαστικής.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Σταύρος Αλεβίζος, Σταμάτης Λάσκαρης, Εβελίνα Μπεσή, Λένα Μπλάτσα και Λεωνίδας Λιάππας. Ο τελευταίος αναλαμβάνει υπεύθυνος των Πολιτιστικών Δράσεων του συλλόγου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει η κατανομή των ρόλων και αρμοδιοτήτων στα νέα μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξωδιοικητικός παράγοντας, αλλά εκ των βασικών χρηματοδοτών θα είναι ο Νίκος Λιάππας, επιχειρηματίας στο Σικάγο της Αμερικής.

Στόχος στο εγγύς μέλλον είναι η στελέχωση και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της απαιτητικής Α1 τοπικής, με προτεραιότητα το θέμα του προπονητή, καθώς και η άμεση δημιουργία ακαδημίας.”

 

Π.Α.Σ. Ράχη: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Γιαννακόπουλος- Τα μέλη του νέου ΔΣ
To Top