Αθλητισμός

Όταν ο μαθητής (Τσάτουμας) συνάντησε τον δάσκαλο (Σιούλας)

Είχαν χρόνια να τα πουν μετά την συνύπαρξή τους πριν από 25 χρόνια στο 1ο Λύκειο Μεσσήνης και η τυχαία συνάντηση τούς γέμισε χαρά και ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο λόγος για τον τεχνικό διευθυντή της Καλαμάτας Τάσο Σιούλα και τον πρωταθλητή Ευρώπης, με συμμετοχή σε τρείς διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, σπουδαίο αθλητή και νυν προπονητή, Λούη Τσάτουμα οι οποίοι συναντήθηκαν τυχαία στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας και τα είπαν για αρκετή ώρα ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων.

Ο Τάσος Σιούλας υπήρξε καθηγητής του Λούη Τσάτουμα στο 1ο Λύκειο Μεσσήνης και συνάδελφος μάλιστα του πατέρα του, οπότε είχαν πολλά γεγονότα και πρόσωπα να φέρουν στη μνήμη τους μετά από δυο και πλέον δεκαετίες.

Ο Σιούλας θυμήθηκε την πρώτη μεγάλη διεθνή επιτυχία του Λούη Τσάτουμα που ήταν η τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων το 1999 αλλά και άλλους αγώνες και επιδόσεις με αποκορύφωμα το ακατάρριπτο 8,66μ. στα Παπαφλέσσεια του 2007.

Στην κουβέντα λίγο αργότερα μπήκε και ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας στίβου του Μεσσηνιακού και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος, ο οποίος επίσης διατηρεί φιλία πολλών χρόνων με τον Τάσο Σιούλα.

 

Όταν ο μαθητής (Τσάτουμας) συνάντησε τον δάσκαλο (Σιούλας)
To Top