ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ορκωμοσία Αθανασόπουλου στη Μεσσήνη-Δήμαρχος για άλλα πέντε χρόνια

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσσήνης

Ορκίσθηκε σήμερα το απόγευμα ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και ανανέωσε τη θητεία του για την αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028. Η τελετή ορκωμοσίας έγινε στο αίθριο του Δημαρχείου Μεσσήνης , παρουσία πλήθους κόσμου, των νέων δημοτικών συμβούλων, των νέων προέδρων των κοινοτήτων και των κοινοτικών συμβούλων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ορκωμοσία. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, καθώς και ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και πλήθος αυτοδιοικητικών, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, και δημότες.

Αθανασόπουλος: “Και τη νέα πενταετία η πόρτα του γραφείου του θα παραμένει ανοιχτή για όλους”

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος αφού συνεχάρη όσους εξελέγησαν τους κάλεσε να συνεργαστούν ενωτικά και δημιουργικά για το καλό του Δήμου Μεσσήνης, επιδεικνύοντας ο καθένας από τη θέση του σύνεση και υπευθυνότητα. Διαβεβαίωσε ότι και τη νέα πενταετία, η πόρτα του γραφείου του θα παραμένει ανοιχτή για όλους, επισημαίνοντας πως η συνεργασία είναι το σημαντικότερο όπλο για την επίτευξη στόχων. 

Συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές για τη νέα θητεία της Δημοτικής Αρχής απέστειλαν με επιστολή τους ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο   περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, οι επανεκλεγέντες δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης  Καρβέλας και ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ  Δημήτρης Καφαντάρης.

To Top