Αθλητισμός

Οριστικό: Στο Αγρίνιο το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, αποφάσισε το Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα στο Αγρίνιο.

Δύο ώρες και κάτι πριν από την προγραμματισμένη σέντρα του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, βγήκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την έδρα του αγώνα. Η προσφυγή του ΠΑΣ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στις 15:00 στο Αγρίνιο.

Κατά την εκδίκαση της προσφυγής, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως η ΕΠΟ δεν του ζήτησε ποτέ επίσημες διαβεβαιώσεις, ενώ ΕΠΟ και Παναθηναϊκός στάθηκαν στην ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» και το γεγονός ότι η δεύτερη έδρα του ΠΑΣ στο Κύπελλο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της ΕΠΟ για την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός».

Πηγή: Onsports

Οριστικό: Στο Αγρίνιο το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, αποφάσισε το Διαιτητικό
To Top