Αθλητισμός

Καλαμάτα-Ολυμπιακός: Οριστικά στην Παραλία- Αυτοψία στο γήπεδο από την Αστυνομία που ζήτησε παρεμβάσεις και δίνει το “ok”

Οριστικά στην Καλαμάτα και στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας θα διεξαχθεί ο σπουδαίος αγώνας της Μαύρης Θύελλας με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας θα άρει σύμφωνα με πληροφορίες τις αρχικές επιφυλάξεις που είχε για την διεξαγωγή του.

Τα θέματα ασφάλειας που είχε εντοπίσει η Αστυνομική Διεύθυνση για τον αγώνα της 8ης Ιανουαρίου και έκανε σχετική αναφορά στο έγγραφο της, θα διευθετηθούν στο σύνολό τους και το Δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας θα είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ

Στο γήπεδο έγινε μάλιστα αυτοψία, από τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ και παράγοντες της Καλαμάτας, στην οποία εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν τα σημεία τα οποία χρειάζονται να γίνουν παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα θα γίνουν κάποιες εργασίες στα κιγκλιδώματα και θα τοποθετηθεί συρματόπλεγμα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων.

ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της ώρας έναρξης του παιχνιδιού καθώς θυμίζουμε η σέντρα έχει οριστεί για τις 7:30 το βράδυ. Ο υπάρχων φωτισμός όμως του Δημοτικού Σταδίου δεν επιτρέπει την διεξαγωγή βραδινού αγώνα. Έτσι, το πιθανότερο είναι η ώρα να αλλάξει και η σέντρα του παιχνιδιού να γίνει στις 3 μ.μ.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Υπό αίρεση επίσης παραμένει το αν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση ερυθρόλευκων οπαδών στην Καλαμάτα κάτι το οποίο θα αποφασιστεί σε σύσκεψη που θα γίνει προσεχώς.

Η Καλαμάτα πάντως θα ζητήσει εισιτήρια για την ρεβάνς στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που θα γίνει μία εβδομάδα μετά, και έτσι οι μελανόλευκοι οπαδοί θα δημιουργήσουν τη δική τους κερκίδα στο φαληρικό γήπεδο.

 

Καλαμάτα-Ολυμπιακός: Οριστικά στην Παραλία- Αυτοψία στο γήπεδο από την Αστυνομία που ζήτησε παρεμβάσεις και δίνει το “ok”

To Top