ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργανώνεται το αρχείο της Πολεοδομίας στο νέο Δημαρχείο

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΟΥΝ
31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Απίστευτο όγκο δουλειάς έχουν οι υπάλληλοι του Δήμου Καλαμάτας, που είναι επιφορτισμένοι με την ταξινόμηση και οργάνωση του αρχείου της Πολεοδομίας Καλαμάτας. Μια διαδικασία με χιλιάδες φακέλους που πρέπει πρώτα να ελεγχθούν και στη συνέχεια να ταξινομηθούν, στο νέο τους χώρο στο υπόγειο του νέου Δημαρχείου.

Σε χώρο επιφάνειας πολλών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων και στο υπόγειο του κτηρίου Β΄ του συγκροτήματος του νέου Δημαρχείου, οργανώνεται το αρχείο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας με τρόπο λειτουργικά άριστο, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

Επειδή ο αριθμός των φακέλων που θα ελεγχθούν, ταξινομηθούν και τοποθετηθούν είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες, η διαδικασία αυτή εκτιμάται ότι θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018. Με τον τρόπο αυτό θα επέλθουν προφανή θετικά αποτελέσματα για την ασφάλεια των δεδομένων, την εξυπηρέτηση του κοινού και τη βελτίωση ανταπόκρισης των υπαλλήλων στα καθήκοντά τους.

Επισημαίνεται ότι έχουν ειδοποιηθεί οι Δήμοι Μεσσήνης και Πύλου, που συγκρότησαν δικές τους Διευθύνσεις Πολεοδομίας, να παραλάβουν τα αρχεία που τους αφορούν, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Οργανώνεται το αρχείο της Πολεοδομίας στο νέο Δημαρχείο
To Top