Επιχειρείν

OptiCenter – Νικολόπουλος: Άριστη φροντίδα για τα μάτια μας!

25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

Η δεύτερη γενιά του καταστήματος OptiCenter – Νικολόπουλος, φέρνει την ιταλική κομψότητα στην καρδιά της Καλαμάτας!

Η οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της οπτικής από το 1980 και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία τεσσάρων δεκαετιών, έχοντας επικεφαλής δύο αδέλφια, τον Ευστράτιο και τη Σταυρούλα Νικολοπούλου, διπλωματούχους οπτομέτρες με σπουδές στην Ιταλία.

Η άρτια επιστημονική κατάρτιση, συνδυάζεται με την πολυετή εμπειρία και τη διαρκή εξέλιξη. Συμμετέχοντας κάθε χρόνο σε εκθέσεις και συνέδρια στο εξωτερικό, η ομάδα του OptiCenter – Νικολόπουλος παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.

Το ανανεωμένο κατάστημα στην οδό Αριστομένους 37 με τις “πινελιές” του Βαγγέλη Σαραντόπουλου.

Μοναδικά brands χειροποίητα, διαλεγμένα ένα προς ένα!

Με απευθείας εισαγωγές από την Ιταλία , το κατάστημα διαθέτει τις πιο ενημερωμένες συλλογές κορυφαίων brands, πολλές από αυτές σε αποκλειστικότητα.

Η βαθιά γνώση και ο προσανατολισμός στην άψογη εξυπηρέτηση, εξασφαλίζουν ότι στο http://www.opticenter.gr/  θα βρείτε λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής, προσαρμοσμένες στις δικές σας οπτικές ανάγκες, και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Εξειδίκευση στους Πολυεστιακούς Φακούς
Οι πολυεστιακοί φακοί αποτελούν την πιο σωστή λύση για τη διόρθωση της πρεσβυωπίας. Εκτός από καλαίσθητοι, αφού δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές πάνω στους φακούς, με τις τρεις ζώνες οράσεως που διαθέτουν προσφέρουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις, κοντινές μακρινές και μεσαίες.

Στο κατάστημα OptiCenter – Νικολόπουλος θα βρείτε τους πολυεστιακούς φακούς Varilux, με εγγύηση προσαρμογής για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εφαρμογή Φακών Επαφής
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε να διορθώσετε την όρασή σας φορώντας φακούς επαφής. Πέρα από το γεγονός ότι σας βοηθούν να απολαμβάνετε καθαρή όραση ενώ παραμένουν… αόρατοι, προσφέρουν καλύτερο οπτικό πεδίο, σας συνοδεύουν σε όλες τις δραστηριότητες, ακόμα και τις αθλητικές, χωρίς φόβο μήπως σπάσουν, χωρίς να θολώνουν από τον ιδρώτα και τις μεταβολές στη θερμοκρασία ή να βρέχονται και να λερώνονται.
Υπάρχουν διαθέσιμοι φακοί επαφής για τα περισσότερα προβλήματα όρασης, ενώ τα σύγχρονα υλικά επιτρέπουν την άνεση στη χρήση και την εύκολη προσαρμογή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση φακών επαφής απαιτεί να τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής και φροντίδας. Επίσης, να μη γίνεται υπέρβαση του χρονικού διαστήματος που μπορούν να φορεθούν και να προχωράμε σε έγκαιρη αντικατάστασή τους από νέο ζευγάρι φακών.
Είστε νέοι στους φακούς επαφής; Κανένα πρόβλημα! Στο κατάστημά http://www.opticenter.gr/ σας εκπαιδεύουμε για να μπορείτε να απολαμβάνετε πεντακάθαρη όραση με τους καινούργιους σας φακούς.  Η διαδικασία περιλαμβάνει οπτομέτρηση, δοκιμές και εκμάθηση του χειρισμού των φακών επαφής.

Προληπτική Οπτομετρική Εξέταση
Η οπτομετρική εξέταση σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητη, προκειμένου τυχόν προβλήματα να γίνονται αντιληπτά πριν εμφανίσουν σοβαρά συμπτώματα. Η πλήρης οπτομετρική εξέταση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα, από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι εξετάζουν τόσο την υγεία των ματιών όσο και την οξύτητα της όρασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια διαθλαστική ανωμαλία που μπορεί να διορθωθεί με γυαλιά ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στο κατάστημα OptiCenter – Νικολόπουλος μπορείτε να ελέγξετε την όρασή σας. Η προληπτική οπτομετρική εξέταση πραγματοποιείται από διπλωματούχους οπτομέτρες, ενώ στην περίπτωση αγοράς γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής δεν υπάρχει χρέωση.

 

info http://www.opticenter.gr/

To Top