ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oδηγίες ΟΠΕΚΕΠΕ για διόρθωση λαθών στις αιτήσεις ενίσχυσης

Σε οδηγίες προς τους αγρότες προχωρά ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το πως θα διορθώσουν τυχόν λάθη στις αιτήσεις ενίσχυσης 2017 που έχουν υποβάλλει.
Ο Οργανισμός προχώρησε σε ελέγχους των αιτήσεων και διαπιστώθηκαν ορισμένα λάθη. Καλεί λοιπόν τους ενδιαφερόμενους αγρότες να τα διορθώσουν οι ίδιοι ηλεκτρονικά, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο που θα γίνει αυτό.

Μέσω επιστολών και SMS ο ΟΠΕΚΕΠΕ στέλνει το εξής μήνυμα στους αγρότες:
“O ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε σε έλεγχο ύπαρξης πιθανών σφαλμάτων στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2017 που υποβάλλατε. Έχετε τη δυνατότητα της διαπίστωσης σφαλμάτων και διόρθωσης αυτών μέσω των κωδικών που χρησιμοποιήσατε κατά την υποβολή της. Τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι διαθέσιμα στο μενού Έλεγχοι Αποσφαλμάτωσης & Αποτελέσματα ελέγχου καταχωρώντας το ΑΦΜ σας και επιλέγοντας το κουμπί «Αναζήτηση».

Η διαδικασία της αποσφαλμάτωσης θα είναι συνεχής γι’ αυτό παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά με τους κωδικούς σας για σφάλματα που πιθανόν να προκύψουν στην πορεία των ελέγχων. Σε περίπτωση που θα απαιτηθεί να κάνετε διόρθωση της αίτησής σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

α) Μετατρέπετε την Αίτηση σας από οριστική σε πρόχειρη από το πλήκτρο ‘Μεταβολή είδους εγγραφής’
β) Διορθώνετε την Αίτησή σας που είναι πλέον σε πρόχειρη μορφή
γ) Οριστικοποιείτε πάλι την αίτηση σας.

Τα βήματα αυτά περιγράφονται αναλυτικά στο εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής υποβολής ΕΑΕ2017. Για τυχόν βοήθεια παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, τηλ.: 210-8802000″.

Oδηγίες ΟΠΕΚΕΠΕ για διόρθωση λαθών στις αιτήσεις ενίσχυσης
To Top