Αθλητισμός

Οπαδική βία: Την Πέμπτη (21/12) η συνάντηση Βρούτση-Οικονόμου με τις 14 ομάδες της Super League – Τι θα συζητηθεί

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προσκάλεσε τις 14 ΠΑΕ της Stoiximan Super League και την διοίκηση της Λίγκας σε συνάντηση ενημέρωσης για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας, παρουσία των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ιδιαίτερα, θα αναλυθούν οι διατάξεις που αφορούν στα τεχνικά ζητήματα της Ηλεκτρονικής Εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της ταυτοποίησης του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Τόσο οι ομάδες όσο και η πολιτική ηγεσία ήθελαν να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό αυτή η συνάντηση προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν στην επόμενη ημέρα του αθλητισμού και πως οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν προκειμένου να αμβλυνθεί το φαινόμενο της οπαδικής βίας που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έξαρση κι έχει οδηγήσει στην απώλεια ζωών και σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ.

Οπαδική βία: Την Πέμπτη (21/12) η συνάντηση Βρούτση-Οικονόμου με τις 14 ομάδες της Super League – Τι θα συζητηθεί
To Top