Αθλητισμός

Ομόνοια Καλαμάτας: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο την παραμονή στην Α’ κατηγορία

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της σήμερα η ομάδα της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική Μεσσηνίας, στο γήπεδο Γ/ Λουκαρέας. Με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Γιώργο Γρηγορόπουλο και αρκετά νέα πρόσωπα, η καλαματιανή ομάδα φιλοδοξεί να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα πού θα τη φέρει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο προπονητής της Ομόνοιας Γιώργος Γρηγορόπουλος

Ο προπονητής της Ομόνοιας, μιλώντας στο Messinialive τόνισε ο η ομάδα του είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και το μεγάλο ζητούμενο είναι η ομοιογένεια των παλιών και νέων παικτών με την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο που θα την κρατήσει στην κατηγορία.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος

Το πρώτο ραντεβού έγινε στις 6 το απόγευμα, στην έδρα της ομάδας, το Δημοτικό γήπεδο “Γ.Λουκαρέας”, όπου έδωσαν το παρών μέλη της διοίκησης, το επιτελείο οι παλιοί αλλά και αποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, με τους πέντε νεοφερμένους έως τώρα πού είναι οι Σταύρος Γαβράς, Κανάρης Μπούνας, Παναγιώτης Μπαζάνης, Κώστας Μάλαμας και Γιώργος Χαρλέπας.

Στο φετινό ρόστερ θα είναι και οι: Τσούλος, Λαλέας, Μέτσο, Κοστρίβας, Δημητρίου, Τάφα, Κωστόπουλος Αργ., Διονυσόπουλος, Κωστόπουλος Γ., Μπαζάνης, Σταθακόπουλος, Μπάλας, Γεωργακόπουλος, Καραηλίας, Μπαρτσελό, Καρνούσκος και φυσικά ο αρχηγός Πάντος Τζανετάκος.

Ήδη έχουν κανονιστεί κάποια φιλικά για το επόμενο δεκαήμερο, ενώ οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές.

To Top