ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Νίκα στη Μεθώνη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ”

Στην ιστορική καστροπολιτεία της Μεθώνης, σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας.

Κύρια θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν ο δρόμος, η τουριστική ανάπτυξη, η στήριξη των τοπικών προϊόντων, η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής, η ανεργία και οι νέοι που δυστυχώς φεύγουν για το εξωτερικό.
Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πολύς, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου. Κόσμος που βαρέθηκε τα λόγια χωρίς αντίκρισμα, τη φανφάρα και την κοροϊδία του απερχόμενου Περιφερειάρχη. Ο Παναγιώτης Νίκας είπε χαρακτηριστικά:«Έφθασα στην πόλη σας μέσα σε 1 ώρα και 20′ και από το δρόμο της Γαλλικής Αποστολής (1828), ο οποίος δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε…»

Προσέθεσε δε τα εξής: «Ως συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» δεν τάζουμε, αλλά μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Είναι βέβαιο πως το μέλλον της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου χρειάζεται μέθοδο, πρόγραμμα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα, όχι «κούφια λόγια» και χτυπήματα στην πλάτη».
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ομιλία Νίκα στη Μεθώνη
To Top