ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Ν.Μιχαλολιάκου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε απόψε της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.

Τον πρόλογο της εκδήλωσης έκανε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μαρία Σιδέρη Τσάμη, η οποία παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Κινήματος, που ήταν παριστάμενοι στην εκδήλωση και συγκεκριμένα τους Παπαθανασίου Βασίλειο, Γεώργιο Παπαγεωργίου, Νικόλαο Λεμοντζή, Ιωάννη Λαγό, Αθανάσιο Κωνσταντίνου και Περικλή Μουλιανάκη.

Πρώτα το  λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», Δημήτρης  Τζεμπετζής, ο οποίος αναφέρθηκε «στον αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στην σύμπραξη κράτους, παρακράτους και πλουτοκρατίας εναντίον μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο Δημήτριος Τζεμπετζής, αφότου τόνισε ότι «πραγματική σημασία έχει η θέση στην πρώτη γραμμή του Αγώνα και όχι η θέση στα ψηφοδέλτια, παρουσίασε τους υποψήφιους στα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο».

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο νομικός, Νικόλαος Ρουσσόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι «στις περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα από τον Ελληνικό Λαό τόσο προς την αριστερά, όσο και προς την ψευτοδεξιά ΝΔ, ότι ως εδώ η Παγκοσμιοποίηση, ως εδώ η κλεψιά, η ρεμούλα και η ανικανότητα».

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε “στις γελοίες, πλαστές δημοσκοπήσεις και προανήγγειλε – ουσιαστικά – την διάψευσή τους την βραδιά των εκλογών από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό”.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος ξεκίνησε αναφερόμενος «στο μίσος που δείχνουν όλοι οι πολέμιοι του Εθνικισμού εναντίον της Χρυσής Αυγής, ένα μίσος που εκφράζεται ποικιλοτρόπως και σε όλα τα επίπεδα, ένα μίσος που απορρέει από το ότι όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές δεν συγχωρούν στον Αρχηγό μας ότι σήκωσε την Σημαία του Εθνικισμού στην Ελλάδα, που την ήθελαν υποχείριό της οι διεθνείς αφέντες.»

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε «στο κλίμα τρομοκρατίας που απλώνουν οι καθεστωτικοί σε όλη την Ελλάδα, ένα κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο σπάνε μαζί με την συνωμοσία της σιωπής, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες», όπως είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη πόλη που απελευθερώθηκε από τον οθωμανικό ζυγό, ξεκινάει έναν νέο απελευθερωτικό αγώνα από αυτή την πόλη, έναν αγώνα ενάντια στους προσκυνημένους, τους ραγιάδες και τα αφεντικά τους.

Έναν αγώνα που γίνεται ανάμεσα σε δύο Συμπληγάδες. Από την μία πλευρά είναι το κίτρινο χολερικό μίσος του καθεστώτος και από την άλλη η απάθεια μιας μεγάλης μερίδας του Λαού, ο οποίος έχει πιστέψει ότι «δεν μπορεί να γίνει τίποτα». Όπως τόνισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, «με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

 

pronews.gr

Ομιλία Ν.Μιχαλολιάκου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα
To Top