Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το μεσημέρι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ταυτοποίηση ενός 21χρονου για ρίψη κροτίδας, ενώ “σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας”.

Πρόκειται για την κροτίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και την οριστική διακοπή του ντέρμπι του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως σε πρώτο βαθμό, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθως άσκησε έφεση. Δεδομένου πως οι δύο ομάδες είχαν το δικαίωμα μέχρι χθες (6/11) να καταθέσουν τα σχετικά υπομνήματα, αμφότερες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ταυτοποιήθηκε 21χρονος για ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά”.

Ολυμπιακός: Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
To Top