Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ανάληψης- Πάμισος 0-3: Δεν τον ζαλίζει η κορυφή

Η κορυφή δεν ζαλίζει τον Πάμισο ο οποίος σημείωσε την 15η νίκη του στη σεζόν και παραμένει μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν 3-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης που ήταν τυπικά γηπεδούχος στο Δημοτικό στάδιο της Μεσσήνης, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα.

Στο 7ο μόλις λεπτό έγινε το 0-1, με δράστη τον Βλάχο, και έκτοτε οι «νησιώτες» συνέχισαν να πατούν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, «κλειδώνοντας» το τρίποντο στην επανάληψη.

Το 0-2 ήρθε στο 80ο λεπτό με τον Αράπι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά.

Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα τρίτο τέρμα για τους «πράσινους», με τον Χαραλαμπόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 92ο λεπτό δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του, που συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Γιαννόπουλος, Μαυροειδάκος, Κρεμύδας, Δουρούμης, Αλεβίζος, Τσώνης, Χαρμπίλας (86′ Θεοδωρακόπουλος), Μπούνας (90′ Αλεβίζος), Παπαβασιλόπουλος, Πατσιώτης (79′ Σκαφιδάς).

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Τόσκα (69′ λ.τρ. Oικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος, Μπαλαούρας, Μπορχάν (68′ Χαραλαμπόπουλος), Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Αράπι (90′ Καλογερόπουλος), Βλάχος, Σαραντόπουλος (75′ Πολυχρόνης), Παπαδόπουλος, Θώδης.

Ολυμπιακός Ανάληψης- Πάμισος 0-3: Δεν τον ζαλίζει η κορυφή
To Top