Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση Μεντιλίμπαρ για έναν χρόνο

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Κάτι το οποίο έγινε και επίσημα πλέον το πρωί του Σαββάτου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Είχε συμφωνήσει ο Ολυμπιακός μετά τη Μακάμπι

Αυτό το οποίο είχε γίνει γνωστό ήταν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4 είχε μιλήσει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είχε συμφωνήσει για την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι.

Διότι οι δύο πλευρές τον Φεβρουάριο όταν έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας τους, είχαν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Μετά από τα θετικά αποτελέσματα και τα θετικά δείγματα γραφής της δουλειάς του Βάσκου, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου.

Έτσι παρά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι στο Καραϊσκάκη, μετά ήρθε η ιστορική πρόκριση με το 1-6 στη Σερβία, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με τον Μεντιλίμπαρ και τώρα τελείωσε και το τυπικό της υπόθεσης δηλαδή η υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Δημοφιλέστερα

To Top