ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολονύχτια μάχη των συνεργείων στο Πήδημα-Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην Καλαμάτα-Έκκληση να μη γίνεται υπερκατανάλωση

Χωρίς προβλήματα κύλησε η νύχτα στην Καλαμάτα-Κανονικά η υδροδότηση και σήμερα-Καταναλώσεις περιόδου 15Αύγουστου διαπιστώνει ο Δήμος-Έκκληση για χρήση του νερού με φειδώ

Χωρίς προβλήματα στην υδροδότηση κύλησε η νύχτα στην Καλαμάτα, με την προγραμματισμένη διακοπή νερού στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης  να μη γίνεται τελικά αντιληπτή από τους δημότες. Η προγραμματισμένη διακοπή έγινε προκειμένου να προστεθεί στο δίκτυο μια βάνα και να ασφαλιστεί έτσι το φρεάτιο με τη λύση που προκρίθηκε από τον Δήμο.

Ολονύχτιες εργασίες-24ωρη εποπτεία και επιφυλακή

Όλη τη νύχτα συνεργεία με τεχνικούς και στελέχη της ΔΕΥΑΚ, του Συνδέσμου Ύδρευσης αλλά και αντιδήμαρχοι βρίσκονταν με βάρδιες στον χώρο προκειμένου να υπάρχει 24ωρη εποπτεία και επιφυλακή για ενδεχόμενα απρόοπτα. Όλα κύλησαν ομαλά με τους τεχνικούς και μηχανικούς να καταβάλουν προσπάθειες ώστε να γίνουν σωστά οι απαιτούμενες εργασίες και να θωρακιστεί το σύστημα υδροδότησης. Η πόλη πλέον υδροδοτείται κανονικά, με τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν να επιλύονται. Από τον Δήμο γίνεται έκκληση να μη γίνεται άσκοπη χρήση νερού, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι καταναλώσεις νερού μετά την αποκατάσταση της υδροδότησης είναι στα επίπεδα του 15Αύγουστου, κάτι που σημαίνει αυξημένες ανάγκες και λόγω των δύο προηγούμενων ημερών, αλλά και λόγω επισκεπτών που έχουν έρθει ήδη εν όψει τριημέρου. Έτσι ο Δήμος απευθύνει έκκληση τους πολίτες να κάνουν με φειδώ χρήση του νερού.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Επί τρία 24ωρα όλος ο μηχανισμός του Συνδέσμου Ύδρευσης και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, με την υποστήριξη μηχανικών και τεχνικών του Δήμου, επιχειρεί κάτω από δύσκολες συνθήκες και αντιμετωπίζει το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε στην υδροδότηση της Καλαμάτας, μετά την τεράστια βλάβη στη δεξαμενή του Πηδήματος.

Ήδη η Καλαμάτα υδροδοτείται μέσω εναλλακτικής λύσης που προκρίθηκε από τους υπεύθυνους τεχνικούς. Τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, από τα συνεργεία δόθηκε μάχη με χρόνο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διαρροές στο σύστημα, χωρίς να γίνει αισθητή στους πολίτες η διακοπή του νερού.

Μεμονωμένα προβλήματα στην πόλη και τις Κοινότητες αντιμετωπίζονται από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ.

Από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης, το Δήμο και τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας γίνεται έκκληση προς όλους να μη γίνεται άσκοπη χρήση νερού.

Ολονύχτια μάχη των συνεργείων στο Πήδημα-Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην Καλαμάτα-Έκκληση να μη γίνεται υπερκατανάλωση

Δημοφιλέστερα

To Top