Μεσσηνία off road

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετινές προσκοπικές κατασκηνώσεις στο αλσύλλιο της Μπούκας

“Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για την πρόληψη μετάδοσης του Covid-19 Λυκόπουλα και πρόσκοποι από το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας το 300ο Σύστημα Προσκόπων Σπάρτης και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ναυπλίου , κατασκήνωσαν για 10 ημέρες στο μαγικό Δασύλλιο της Μπούκας. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την φύση, που τόσο τους έλειψε στην δύσκολη περίοδο που ζούμε, έζησαν το Προσκοπικό παιχνίδι στο φυσικό του περιβάλλον και διαβίωσαν στην ύπαιθρο με όπλα τις προσκοπικές τους γνώσεις και τη μικρή τους παρέα.
Τα παιδιά συμμετείχαν ανάλογα με την ηλικία τους σε δύο κατασκηνώσεις: των Λυκόπουλων (ηλικία 7 έως 11 ετών) και των Προσκόπων (ηλικία 11 έως 15 ετών) που έλαβαν χώρα τις περιόδους 12 έως 16 Ιουλίου και 17 έως 22 Ιουλίου.

Η μεγαλύτερη ηλικιακή των ανιχνευτών (ηλικία 15 έως 18 ετών) αναμένεται να ολοκληρώσει τις Κατασκηνώσεις 17 έως 22 Αυγούστου στη Μάνη, με την ιδιαίτερη Μεγάλη Δράση Υπαίθρου, όπως ονομάζουμε την Κατασκήνωση σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Εκ μέρους όλων τον μελών του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μεσσήνης και τον Δήμαρχο κύριο Γιώργο Αθανασόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του και το συνεχές ενδιαφέρον που έδειξε για τις κατασκηνώσεις μας. Τον Δασάρχη κύριο Σπύρο Κατσίποδα για την χρόνια συνεργασία του με τους προσκόπους της πόλης μας. Το Κτήμα Δούβα για την προσφορά του σε τρόφιμα την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας , το κατάστημα Kokkous στην Μεσσήνη και την Καντίνα Massa Bouka για τις προσφορές του και την συνεργασία τους μαζί μας.
Τον Σεπτέμβρη ξεκινάει η νέα Προσκοπική χρονιά που θα οδηγήσει στην επόμενη κατασκήνωση ευχόμαστε να είμαστε όλοι εκεί και υγιείς για να ζήσουμε νέες περιπέτειες! Καλό καλοκαίρι σε όλους”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση από το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετινές προσκοπικές κατασκηνώσεις στο αλσύλλιο της Μπούκας
To Top