Επιχειρείν

“Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι” και στην Καλαμάτα

Η πρωτοβουλία “Ολη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι” της IdeasLab με την στήριξη της Εθνικής Τράπεζας, συνεχίστηκε με σταθμό την Καλαμάτα όπου 25 παραγωγοί από την Αρκαδία, τη Μεσσηνία και τη Λακωνία αφηγήθηκαν τις επιχειρηματικές τους ιστορίες. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης.

Το τραπέζι της εκδήλωσης γέμισε με ντόπιες έξυπνες επιτυχημένες ιδέες που όλες ξεκίνησαν με μία και μόνο αφορμή: την αγάπη κάποιων ανθρώπων για την γη τους και τα προϊόντα της και την άρνηση τους να παραδοθούν στην απραξία.
Ανθρώπων που έκαναν το μεράκι τους σκληρή δουλειά και τις ιδέες τους μυρωδιές και γεύσεις.
Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε κι ο Σπόρος με τον Βασίλη Πουλόπουλο, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε κι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Στηρίζει η Εθνική τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής στήριξης του αγροτοδιατροφικού τομέα λαμβάνει την πρωτοβουλία και εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων με σκοπό την ανάδειξη των αναγκών του επιχειρηματικού κόσμου.
Στο πλαίσιο αυτό ανοίγει έναν νέο, μόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της χώρας, όπως παραγωγούς, μεταποιητές προϊόντων, συνεταιρισμούς, ελληνικά και ξένα επιμελητήρια και πανεπιστήμια.
Για την Εθνική Τράπεζα, ο πρωτογενής αγροτοδιατροφικός τομέας παραγωγής, αναγνωρίζεται ως ένας σημαντικός πυλώνας της οικονομίας και γι’ αυτό διαχρονικά, από την ίδρυσή της, συνεχίζει να στηρίζει τον εκσυγχρονισμό όλου του παραγωγικού – συναλλακτικού κυκλώματος.
Η πρωτοβουλία «Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» ξεκίνησε από την Στερεά Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο και συνεχίζεται σε όλη την χώρα!

“Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι” και στην Καλαμάτα
To Top