Τροφή για σκέψη

Όλα τριγύρω αλλάζουνε, αλλά το χαλασμένο κλιματιστικό παραμένει!

Η Κυβέρνηση άλλαξε, ο Περιφερειάρχης άλλαξε, ο Δήμαρχος άλλαξε, ένα πράγμα όμως δεν άλλαξε κι έμεινε για να μας ταλαιπωρεί: το χαλασμένο κλιματιστικό στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας!

Για άλλη μία φορά – προσωπικά θυμάμαι 5 βλάβες τα τελευταία 2 χρόνια – στην αποψινή εκδήλωση των Τριτέκνων, για να την παρακολουθήσει κάποιος έπρεπε να έχει βεντάλια, 2 μπουκάλια νερό, χαρτομάντιλα για τον ιδρώτα και φυσικά να είναι ανθεκτικός, υπομονετικός και να αντέχει την σάουνα!

Χωρίς υπερβολή, η θερμοκρασία στην αίθουσα μαζί και με τα αναμμένα φώτα, ξεπερνούσε τους 35 βαθμούς!
Το βάπτισμα του πυρός πήραν και οι δύο νέοι Αντιδήμαρχοι Παύλος Κλάδης και Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος που παρακολούθησαν την εκδήλωση και μπήκαν για τα καλά στα βαθιά και το πως είναι να τα ακούς χωρίς να φταις… Όμως ο Δήμος έχει συνέχεια, έχει υπηρεσίες και δεν διέκοψε ούτε μια μέρα την λειτουργία του…

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πνευματικού είναι “νεφελώδες” και το ΔΣ απαρτίζεται από 7-8 φορείς, αλλά με την χρήση και συντήρηση να την έχει αναλάβει ο Δήμος, αυτός είναι που πρέπει να κάνει κάτι!
Ας αλλαχτεί στο τέλος τέλος: μια εγκατάσταση που καλύπτει όλο το υπόγειο, με δαιδαλώδεις σωληνώσεις κι ανταλλακτικά μιας άλλης εποχής, ενεργοβόρο και καθόλου “πράσινο”!
Πόσο δύσκολο είναι να γίνει μια μελέτη; Συμφέρει κάθε λίγο το σέρβις του; Πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί τα τελευταία χρόναι για τις βλάβες;
Συχνά πυκνά παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο σε ένα κλιματιστικό που οι δημότες της Καλαμάτας το έχουν πληρώσει ακριβά και λύση δεν υπάρχει!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε, αλλά το χαλασμένο κλιματιστικό παραμένει!
To Top