Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για τις Ιπποδρομίες στο Πλατύ

Την Δευτέρα 23 Απριλίου, στη μνήμη του Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθούν στο Πλατύ οι καθιερωμένοι ιππικοί αγώνες, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Θα λάβουν μέρος 9 καθαρόαιμοι και 4 ντόπιοι ίπποι, και η εκκίνηση θα γίνει από το ναΰδριο του Αγίου Γεωργίου, στο ιπποδρόμιο του Πλατέος.
Τις ιπποδρομίες διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και ο Σύλλογος Φιλίππων Πελοποννήσου, με έδρα το Πλατύ.

Το Messinialive.gr βρέθηκε στο ιπποδρόμιο και μίλησε με τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Νίκο Νίκα, τον Πρόεδρο τον Φιλίππων Μιχάλη Ταχταμπά, ενώ τις τελευταίες λεπτομέρειες ρύθμιζε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ Γιώργος Φάβας.

Όλοι τόνισαν τα αυξημένα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί καθώς και παρακάλεσαν το κοινό που θα βρεθεί τη Δευτέρα στους αγώνες να συμμορφώνεται με τους κανόνες ασφαλείας και να παρακολουθεί το θέαμα πίσω από τα κάγκελα και να μην διέρχεται από το ιπποδρόμιο!

Τα καθαρόαιμα που θα συμμετάσχουν είναι: Καλλονή, Πήγασος, Τοπ Κόουτ, Αζερέλ, Πομερόλ, Μπιγκ Μαουθ Στραικ, Λεντζεντέρι Λαντ, Αουρ Σουήτ Αρτ και Αθηρ Ντουμπάι.

Μιγάδες: Ίριδα και Σαγιάλ

Ντόπιοι: Μοχίτο και Ιμο.

Οι ιπποδρομίες

1η: Αουρ Σουήτ Αρτ – Πομερόλ – Πήγασος
2η: Τοπ Κόουτ – Καλλονή – Αζερέλ
3η: Αθηρ Ντουμπαι – Μπιγκ Μαουθ Στραικ – Λεντζεντέρι Λαντ

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 13:00.

Επίσης, θα μεταδοθούν με livestreaming από το MessiniaLive, για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους του εθίμου και του αλόγου να τους παρακολουθήσουν.

To Top