Αθλητισμός

Οικονόμου: “Η πίστα οδήγησης συγχωρεί λάθη στην οδήγηση, ο δρόμος όχι”

Ο Καλαματιανός πρωταθλητής οδήγησης στέλνει το δικό του μήνυμα ασφαλούς οδήγησηςΌταν θέλουμε να τρέξουμε, να σκεφτούμε ποιοι μας περιμένουν πίσω…

Σημαντική είναι η βοήθεια και η συνεισφορά του Καλαματιανού πρωταθλητή οδήγησης Χρήστου Οικονόμου στην εξάπλωση του μηνύματος ασφαλούς οδήγησης, αφού κι ο ίδιος συμμετέχει στο project της Ελληνικής Αστυνομίας και των διοργανωτών της εκδήλωσης παρουσίασης του αγωνιστικού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα.

plagos-DSC-0803

Ο Χρήστος Οικονόμου μαζί με τον Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά που υποστηρίζει την δράση και τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

plagos-DSC-0805

plagos-DSC-0829

Πάντα ακούει προσεκτικά τις συμβουλές και τις οδηγίες των μεγαλύτερων και έμπειρων γι’ αυτό εξελίσσεται διαρκώς. Εδώ με τον πατέρα του Δημήτρη Οικονόμου και τον συνοδηγό του Γιάννη Πλάγου, Αλκη Ρέντη.

plagos-DSC-0830

plagos-DSC-0832

plagos-DSC-0884

plagos-DSC-0885

plagos-DSC-0888

Στο γνώριμο περιβάλλον, μαζί με ικανούς “πιλότους”!

plagos-DSC-0894

Ο 27χρονος Πρωταθλητής, ώριμος, ικανός και συνετός οδηγός με αμέτρητες πρωτιές και επιτυχίες, στέλνει μέσω του Messinialive το δικό του μήνυμα πως ο δρόμος μόνο από τύχη συγχωρεί λάθη στην οδήγηση, πως αν θέλουμε να ξεδώσουμε, καλό είναι να πηγαίνουμε στις ειδικές πίστες και πως ποτέ δεν συνδυάζεται αλκοόλ και οδήγηση.
Ο Χρήστος Οικονόνου , υπήρξε ως παιδί ένα τεράστιο ταλέντο στην αγωνιστική οδήγηση, έμαθε να οδηγεί καρτ στην πίστα σχολείο της Καλαμάτας, εξελίχτηκε με πολλή δουλειά και χαμηλό προφίλ και πλέον έχει ένα πλούσιο παλμαρέ νικών και επιτυχιών σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο και επιπλέον είναι και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά στα Χρηματοοικονομικά και στην Διοικητική Tραπεζική. Ένας οδηγός με λαμπρό μέλλον, που θα γράφουμε συνέχεια για την πρόοδό του!

To Top