ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονομάκος: “Δεν περιμέναμε τέτοιο κατήφορο από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου”

"ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΝΑ ΜΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"

Οι ερωτήσεις του Δημήτρη Οικονομάκου της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας στην 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων σκύλων, ζήτησε να υπάρξει ανάλογο πρόγραμμα και για τις γάτες. Επίσης επανάφερε το θέμα της δυσοσμίας στην Καλλιθέα και στα Γιαννιτσάνικα ενώ ζήτησε να διερευνηθεί το θέμα που έχει προκύψει στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροχώματος με την έλλειψη δασκάλων. Αναφορά έκανε και στα παιδιά των ΚΔΑΠ.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ: "Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ"

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του Νοσοκομείου Καλαμάτας και στην Διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της ίδιας και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος - ΟΕΝΓΕ, αντιπροσωπεία της οποίας αποτελούμενη από την Πρόεδρο και τον Γ.Γ, παραβρέθηκε στην Καλαμάτα στη συνέλευση της τοπικής Ένωσης Γιατρών (Σωματείο Ειδικευμένων Γιατρών Μεσσηνίας). Η διοικήτρια, με εσωτερικό έγγραφο που απευθυνόταν στο Σωματείο των Ειδικευμένων Γιατρών του Νοσοκομείου,  καλώντας σε εξηγήσεις τους εκπροσώπους του Σωματείου, για τη Γενική Συνέλευση που έγινε, και αν υιοθετούν λέξη προς λέξη την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ που εκδόθηκε και αφορούσε το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ανέφερε πως  θα προσφύγει η Διοίκηση του Νοσοκομείου στα Δικαστήρια.

"ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ"

 

Διαβάστε και αυτό:

ΟΕΝΓΕ: “Τραγική η ιατρική και νοσηλευτική υποστελέχωση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

To Top