Μουσική

Οιχαλία: Rocking under the bridge με heavy metal και rock!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7/8 κάτω από την γέφυρα της Μαυρουζούμενας στο Νεοχώριο Ιθώμης συναυλία Heavy Metal/ROCK συγκροτημάτων με τίτλο Rocking under the bridge.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου όπου μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι άρτια εκτελεσμένο από τοπικά συγκροτήματα της rock και heavy metal σκηνής.

Ο Δήμος Οιχαλίας μέσα από αυτή την εκδήλωση είχε σκοπό την ανάδειξη του γεφυριού της Μαυροζούμενας καθώς και του φυσικού κάλλους της περιοχής, επίσης στόχος μας ήταν η προσέγγιση του νεανικού κοινού και η προσθήκη μια ακόμη εναλλακτικής πολιτιστικής επιλογής ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις προτιμήσεις.

Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη και όπως ανακοίνωσε και ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ.Αρ.Σταθόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, το φεστιβάλ μπήκε επισήμως στον πολιτιστικό προγραμματισμό του Δήμου.
Τα συγκροτήματα που συμμετείχαν ήταν: Mr Booze, Six Ways From Monday, Setrakian, Ακραία #*@#@*#, The Hillbilly Helot & The Fucktasticks, Crescent Desire, Fallen Paradise, OK! καθώς και το Bandapart Recording Studio στην Καλαμάτα για την πολύτιμη βοήθειά του.

Σημαντική ήταν η βοήθεια του Προέδρου της Τ.Κ Νεοχωρίου Ιθώμης Γιάννη Καλογερόπουλου αλλά και των κατοίκων της περιοχής που αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα.

Οιχαλία: Rocking under the bridge με heavy metal και rock!
To Top