Επιχειρείν

“Οι Καρποί Ζωής” του Νίκου Παπαθεοδώρου τώρα και στην Αριστομένους!

Ένα Όνειρο ζωής ήταν για τον επιχειρηματία Νίκο Παπαθεοδώρου να ανοίξει ένα κατάστημα από την αλυσίδα που διαθέτει με τον τίτλο “Καρποί ζωής” στην οδό Αριστομένους!

Μία μεγάλη μέρα είναι η σημερινή, όπου το βραδάκι στις οκτώ και μισή στην οδό Αριστομένους 75, με τις ευλογίες του αρχιμανδρίτη Ευθυμίου και την παρουσία πολλών φίλων και οπαδών των ξηρών καρπών θα ευχηθούν καλές δουλειές και θα είναι βέβαιοι ότι θα αποκτήσουν ένα στέκι που διαθέτει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα διαλεγμένα ένα προς ένα!
Το MssiniaLive.gr μπορεί να σας μεταφέρει την εικόνα και τον ήχο του εξαιρετικού καταστήματος που ξεκινάει επίσημα απόψε τη λειτουργία του, όμως δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε την απίστευτη μοναδική μυρωδιά του φιστικιού που ψήνεται στο φούρνο μέσα στο κατάστημα μία μυρωδιά αγαπημένη του σε όλους μας ξυπνά μνήμες απολαύσης!

Ο Νίκος Παπαθεοδώρου.

Λίγο πριν τα εγκαίνια βρεθήκαμε στο κατάστημα και μιλήσαμε με τον Νίκο Παπαθεοδώρου , που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του γιατί μέσα σε καιρό κρίσης επενδύει στην ποιότητα και στην άψογη παροχή υπηρεσιών.
Οι “Kαρποί ζωής” ήρθαν να δώσουν ζωή και μακροζωία, αφού τα οφέλη των ξηρών καρπών είναι πολύ σημαντικά για την υγεία μας και θα αποτελέσουν ένα στέκι στον κεντρικότερο δρόμο της Καλαμάτας!
Καλές δουλειές!

To Top