Επί Σκηνής

“Οι Γάτες πηγαίνουν στο Καμπαρέ… ξανά!”

Δεύτερο σεμινάριο τραγουδιού musical, με τον Βλαδίμηρο Σιαμέτη!

Μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου επιστρέφουμε! Ο υπέροχος και μαγικός κόσμος των musicals μας καλεί να τον εξερευνήσουμε παραπέρα, με τον ίδιο απαράμιλλο ενθουσιασμό!
Χτίζοντας πάνω στο υπέροχο κλίμα του πρώτου σεμινάριου, σε αυτό το δεύτερο σεμινάριο θα γίνει μεγαλύτερη σύνδεση του τραγουδιού με τη σκηνική-θεατρική παρουσία και κίνηση. Όπως πάντα, το σεμινάριο απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ όσοι έχουν αγάπη για το musical, τη μουσική και τα τραγούδια τους. Δεν έχει ως προϋπόθεση συμμετοχής κάποια γνώση ή εμπειρία, οι ενεργοί συμμετέχοντες θα δουλέψουν ο καθένας στο δικό του επίπεδο και θεωρούμε την ποικιλία ευεργετική για όλους!

Σε αυτό το σεμινάριο, θα γίνει μία εκμάθηση ενός απλού χορωδιακού μέρους από όλους τους συμμετέχοντες, το οποίο θα δουλευτεί κινησιολογικά, όπως θα δουλευτούν και τα ατομικά τραγούδια όλων των ενεργών συμμετεχόντων με μία μεγαλύτερη έμφαση στη σκηνική-θεατρική παρουσία και κίνηση.

Παρακαλούνται οι ενεργοί συμμετέχοντες να στείλουν ΕΓΚΑΙΡΑ (τουλάχιστον 3 ημέρες πριν…) στο vladisiam@hotmail.com τον τίτλο του κομματιού ή των δύο κομματιών που θα ήθελαν να δουλέψουν, καραόκε αρχείο (αν είναι δυνατόν) και παρτιτούρα, αν και εφόσον υπάρχει διαθέσιμη.

ΠΟΤΕ; Σάββατο και Κυριακή, 1 και 2 Ιουλίου, 18:00-21:00…
ΠΟΥ; Στην Αυτοσχέδια Σκηνή, Πεζόδρομος Αγ. Παντελεήμονος 13.
Το σεμινάριο φιλοξενεί η καπετάνισσα του χώρου, Μαρία Σκαφιδά!

Κόστος συμμετοχής:

30€ για τους ενεργούς συμμετέχοντες.
10€ για τους ακροατές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και δήλωσης ενδιαφέροντος: 6984327767

Βλαδίμηρος Σιαμέτης:

Ο λυρικός τενόρος, Βλαδίμηρος Σιαμέτης, γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, όπου πήρε και τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα σε ηλικία 8 χρονών, όταν έγινε μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Μυτιλήνης. Από τότε, το τραγούδι είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής του.
Ως σολίστ, έχει ερμηνεύσει το ρόλο του Gemy από την όπερα Orietta di Lesbo του Βέρντι, τον τενόρο στη “Λειτουργία σε Σολ Μείζονα” του Franz Schubert στο πλαίσιο του “Παις Όπερα”, τον τενόρο στη “Φαντασία” του Μπετόβεν και στη “Λειτουργία της Στέψης” του Μότσαρτ (σε συνεργασία με την Ορχήστρα του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης). Πρώτοι σημαντικοί του ρόλοι ήταν του Άλκη στην Α’ παγκόσμια εκτέλεση του μιούζικαλ “Αϊσέ” του συνθέτη Καμπάνη Σαμαρά και του Ραούλ στο “Φάντασμα της Όπερας” σε παρουσίαση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία (διεύθυνση Πέτρος Καρπαθάκης). Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες στη Μυτιλήνη, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στη Βέροια και στην Κοζάνη και στο επόμενο διάστημα θα έχει εμφανίσεις εκ νέου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στη Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά στην πόλη της Καλαμάτας.
Τη φωνητική του εξέλιξη συνεχίζει μελετώντας με τον τενόρο της Λυρικής σκηνής, Βαγγέλη Χατζησίμο. Είναι σταθερός συνεργάτης του φωνητικού συνόλου “Εν Χορώ” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωστή Παπάζογλου και είναι καθηγητής φωνητικής στη Χορωδία Animato από το 2010.

“Οι Γάτες πηγαίνουν στο Καμπαρέ… ξανά!”
To Top