Μουσική

“Οι διάσημοι φίλοι του J.S.Bach” Σάββατο βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Το “Χειμωνιάτικο ταξίδι” του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, στις 20:00, το “Χειμωνιάτικο ταξίδι” επιστρέφει παρέα με τους διάσημους φίλους του J.S.Bach, A. Vivaldi, G.F. Haendel και G. Ph.Telemann θα “συνοδεύσουν” μια σονάτα του J.S.Bach προσπαθώντας να αποδείξουν πως δικαίως υπήρξαν πιο διάσημοι από τον Bach στην περίοδο του Μπαρόκ.

Ταξιδευτές μας σε αυτή την μουσική περιπέτεια θα είναι η Katalin Kertesz (βιολί), ο Γιώργος Παυλάκος (φλάουτο με ράμφος) και ο Λουκάς Γεώργας (πιάνο), ενώ εσείς καλείστε να αποφασίσετε με τα δικά σας κριτήρια, ποιος τελικά είναι ο μεγάλος Star της εποχής του Μπαρόκ. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά η παρουσία σας και το θερμό χειροκρότημά σας

Το Σάββατο, λοιπόν,  12 Μαρτίου, στις 20:00, στην Αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ετοιμαστείτε για τον μεγάλο τελικό!!!

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε, επικοινωνήσετε  είτε τηλεφωνικά στο 27210-21881 κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή ή απλά στέλνοντας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimodkal@gmail.com.

*Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε “αμιγείς χώρους” για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

“Οι διάσημοι φίλοι του J.S.Bach” Σάββατο βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας
To Top