ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας: Τα αποτελέσματα των εκλογών – Πρώτευσε ο Καπερώνης

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Μετά την διενέργεια εκλογών την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ), μετά τον Αύγουστο του 2017 και με την διαδοχή στη θέση του Προέδρου του Θεόδωρου Καλογερόπουλου μετά την αποχώρηση του Θανάση Βασιλόπουλου για να αναλάβει καθήκοντα Δημάρχου Καλαμάτας στις 13/2/2020, προέκυψαν οι επικρατέστεροι υποψήφιοι που έλαβαν και τις περισσότερες ψήφους.

Πλέον απομένει την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου να γίνει και η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας. Λόγω του κορονοιϊού η απελθούσα Διοίκηση είχε πάρει παράταση ενός έτους.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας αναδείχθηκαν αλφαβητικά οι:
Αντωνόπουλος Δημήτριος, Γαλανάκης Δημήτριος, Καλογερόπουλος Θεόδωρος, Καπερώνης Γεώργιος, Κουφός Ιωάννης, Λιάππας Βασίλειος, Μασουρίδης Γεώργιος, Μυλωνάς Απόστολος, Παναγόπουλος Γεώργιος, Σταυριανέας Μιχάλης και Χρόνης Χρονόπουλος.

Ο Γιώργος Καπερώνης μαζί με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας.

36 συνολικά εκλέκτορες είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία και πρώτος σε ψήφους από τους 32 τελικά αντιπροσώπους που ψήφισαν συνολικά – αφού δεν ψήφισαν 4 αντιπρόσωποι κι ένας συνταξιοδοτήθηκε χωρίς να έχει δικαίωμα ψήφου – αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Καπερώνης, ο οποίος και θα διεκδικήσει την θέση του Προέδρου κι αναμένεται να εκλεγεί κι επίσημα στη θέση αυτή.

Αντιπρόσωποι στην ΓΣΕΒΕΕ
• • Καπερώνης Γεώργιος
• Κουφός Ιωάννης
• Αντωνόπουλος Δημήτρης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας: Τα αποτελέσματα των εκλογών – Πρώτευσε ο Καπερώνης
To Top