ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΒΕ: Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Εφορία Καλαμάτας

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας ετοιμάζουν μαζί με την Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Μεσσηνίας για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 08.30 το πρωί τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας. Στο κάλεσμα που υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλόπουλος αναφέρεται:

“Στη συνεδρίαση του πρόσφατου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, αποφασίσαμε όπως αποδεχθούμε το κάλεσμα της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών, Επαγγελματιών Νομού Μεσσηνίας, για συμμετοχή σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας την Παρασκευή 8/12/2017 και ώρα 08:30 διεκδικώντας :
-Άμεση ένταξη των επαγγελματιών σε αφορολόγητο όριο εισοδήματος.
-Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
-Τερματισμό των  πλειστηριασμών και των κατασχέσεων επαγγελματικού εξοπλισμού, πρώτης κατοικίας, τραπεζικών λογαριασμών.
-Καμία παραπέρα μείωση, αλλά ανάκτηση των απωλειών των τελευταίων ετών σε συντάξεις, παροχές υγείας και πρόνοιας, επιδόματα .
-Υγειονομική περίθαλψη και πρόνοια για όλους, με ενίσχυση του Δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας και πρόνοιας, μέσω αύξησης των δαπανών από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους προέδρους των σωματείων – μελών μας, όπως ενημερώσουν τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τα μέλη τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο κάλεσμα.
Επιπλέον και για τον καλύτερο συντονισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας την Τετάρτη 06/12/2017 τις ώρες 19:00 – 21:00″.

ΟΕΒΕ: Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Εφορία Καλαμάτας
To Top