ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΒΕ Μεσσηνίας: Ευχές για σταθερότητα και εμπιστοσύνη στην Αγορά

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Galaxy η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας, σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, από ανθρώπους του μόχθου και της αγοράς.

Οι σύντομοι χαιρετισμοί και οι ευχές επικεντρώθηκαν στην κάθοδο του Προέδρου της Ομοσμπονδίας Θανάση Βασιλόπουλου στις επερχόμενες εκλογές, που θα διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Καλαμάτας.

Ο πρόεδρος Βασιλόπουλος, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του 2018 κι εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την χρονιά που ξεκίνησε αλλά υπάρχουν ακόμα σημαντικοί τομείς της οικονομίας που θέλουν βελτίωση για να ανασάνει ο επαγγελματικός κόσμος.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτα Ντίντα και Γιάννης Μπάκας, ο πρόεδροι του Διοκλή Γιώργος Φάβας και της ΔΕΥΑΚ Νίκος Μπασακίδης, οι αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης και Γιώργος Γκούμας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη, ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Μπαζίγος, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Για άλλη μια χρονιά η Ομοσπονδία πρόσφερε πολλά δώρα, 17 φέτος, τα οποία κληρώθηκαν και πρόσφεραν τα Σωματεία που είναι μέλη της Ομοσπονδίας και επαγγελματίες μέλη των Σωματείων.
Είχε προηγηθεί εκδήλωση – ημερίδα για τις μικρές επιχειρήσεις.

To Top