Υγεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Ημερίδα με τον Σύλλογο Ηλείας στην Κυπαρισσία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η διημερίδα χειρουργικής στόματος για τον Γενικό οδοντίατρο, που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Elite City Resort ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Στοματολογική εταιρεία Ελλάδος.
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 60 και τις δύο ημέρες και οι οδοντίατροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια και εισηγήσεις από ένα εκλεκτό επιστημονικό επιτελείο, το οποίο αποτελούσαν ο Γιάννης Μελακόπουλος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Dr. ΕΚΠΑ, η Βερόνικα Παπακώστα, Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και ο Κώστας Χούπης, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, MSc, Dr. ΕΚΠΑ.
Συντονίστρια της διημερίδας ήταν η αναπληρώτρια καθηγήτρια γναθοχειρουργικής κ. Αννα Πατρικίου, μία προσωπικότητα που απολαμβάνει τον σεβασμό στους κύκλους των οδοντιάτρων.

Χθες το μεσημέρι το πρακτικό μέρος ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού έγινε πρακτική άσκηση στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε γνάθους χοίρων.
Την Ημερίδα παρακολούθησαν οδοντίατροι από την Καλαμάτα αλλά και γενικότερα από τη Μεσσηνία, από την Ηλεία, την Αχαΐα αλλά και την Αρκαδία.
Ικανοποίηση στο Δ.Σ. του Ο.Σ.Μ.


Η πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Μεσσηνίας Γεωργία Θεοδωρόπουλου στο κλείσιμο της διημερίδας μίλησε στο Μessinialive.gr και έκανε έναν σύντομο απολογισμό και παράλληλα ανακοίνωσε την διεξαγωγή σε συνεργασία του οδοντιατρικού συλλόγου Μεσσηνίας και του οδοντιατρικού συλλόγου Ηλείας μιας ημερίδας - για πρώτη φορά - η οποία θα διεξαχθεί στην Κυπαρισσία προς τα τέλη του Ιανουαρίου, αφού από το 2018 η παρακολούθηση των επιστημονικών ημερίδων θα μοριοδοτούνται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

https://www.facebook.com/pg/messinialive/photos/?tab=album&album_id=371627529947978

Διημερίδα υψηλού επιστημονικού επιπέδου από τον Οδοντιατρικό Μεσσηνίας

Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Διημερίδα χειρουργικής στόματος στις 11 & 12/11

To Top