Υγεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τη στοματική υγεία και τη δωρεά μυελού των οστών

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ξεκίνησε η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σπουδαιότητα της στοματικής υγείας και την αναγκαιότητα δωρεάς μυελού των οστών από τον Ο.Σ. Μεσσηνίας

“Με μεγάλη επιτυχία και ελπιδοφόρα μηνύματα ξεκίνησε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, από τη μονάδα 120 ΠΕΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, η εκστρατεία ανάδειξης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σπουδαιότητα της στοματικής υγείας και της σημασίας της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.
Η παρουσίαση για τη δωρεά μυελού των οστών έγινε από τον κ. Αδαμόπουλο Ιωάννη, Ιατρό Αιματολόγο, Δ/ντη της Μονάδας Υγείας Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Καλαμάτας ενημέρωσε για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων.
Περίπου 90 άτομα έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών, αποδεικνύοντας εμπράκτως τον ανθρωπισμό και την αγάπη τους για τους συνανθρώπους μας. Ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα η αθρόα προσέλευσής τους και τους ευχαριστούμε θερμά.
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 120 ΠΕΑ Σμήναρχο (Ι) Πέτρο Ντουλαπτσή, καθώς και όλη τη μονάδα.
Επόμενη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στο Πανεπιστήμιο Καλαμάτας και συνεχίζουμε δυναμικά”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτογραφία από τις εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών από την 120 ΠΕΑ.

Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τη στοματική υγεία και τη δωρεά μυελού των οστών
To Top