ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του σοβαρά σκύλο στην Αρτέμιδος

Σοκάρει το περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Αρτέμιδος στο ύψος του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας.

Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν αδέσποτο σκύλο που είχε την ατυχία να διασχίζει το δρόμο.  Αν και αρχικά οι πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για εγκατάλειψη του τραυματισμένου σκύλου, νεότερη ενημέρωση από το ρεπορτάζ που κάναμε στο σημείο, φέρνει τον οδηγό να απομακρύνθηκε αρχικά, αλλά να  επέστρεψε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, κι ενώ μια φιλόζωος , είχε ήδη μεταφέρει το άτυχο ζώο στον κτηνίατρο που συνεργάζεται ο Δήμος.  

Ο ίδιος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δήλωσε ότι σοκαρίστηκε με το χτύπημα στο σκύλο και γι’ αυτό έφυγε, αφού “κοντοστάθηκε για να δει τι έχει συμβεί ακριβώς”.

Στη συνέχεια, έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και πήγε στον κτηνίατρο που περιέθαλψε τον τραυματισμένο σκύλο, αλλά και στο Δήμο Καλαμάτας όπου δήλωσε ότι προτίθεται να πληρώσει ό,τι χρειαστεί για την περίθαλψη του σκυλιού.

Να σημειωθεί επίσης ότι αμέσως μετά τον τραυματισμό του σκύλου, επαγγελματίας που έχει επιχείρηση δίπλα, πλησίασε αμέσως για να βοηθήσει το σκύλο,  όμως το τραυματισμένο και φοβισμένο ζώο από τον πόνο τον δάγκωσε .

Ο σκύλος παρέμεινε σφαδάζοντας από τους πόνους στο οδόστρωμα προσπαθώντας να σηκωθεί, ωστόσο όπως φαίνεται και από το σοκαριστικό βίντεο, αυτό είναι αδύνατο. Αμέσως, οι άνθρωποι του Αστικού ΚΤΕΛ κάλεσαν τη Φιλοζωϊκή και το Δήμο για να το περιθάλψει.

Πρέπει να χειρουργηθεί σε ειδική κλινική στην Αθήνα

Ο σκύλος, που εκτιμάται είναι περίπου 2,5 με 3 ετών είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, πονάει όπως είναι φυσικό, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του, αφού λάμβανε τροφή και νερό, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και θα απαιτηθεί επέμβαση σε εξειδικευμένο κτηνιατρικό κέντρο της Αθήνας.

Αυτή τη στιγμή του παρέχονται κτηνιατρικές υπηρεσίες στον τοπικό κτηνίατρο, λαμβάνει ορό και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αρμοδίως τι θα γίνει.

*Σκληρές εικόνες μιας σκληρής πραγματικότητας….

To Top