Αθλητισμός

ΟΑΚΑ εναντίον ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου!

Βολές εναντίον της ΕΠΟ και κατηγορίες ότι εκείνη ευθύνεται που δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου εξαπέλυσε η διοίκηση του σταδίου.

Ευθεία επίθεση στην ΕΠΟ ενόψει του τελικού Κυπέλλου έκανε το ΟΑΚΑ. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του σταδίου κατηγορεί την ποδοσφαιρική ομοσπονδία ότι με δική της ευθύνη δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση παραχώρησης των εγκαταστάσεων για το σαββατιάτικο ματς.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το ΟΑΚΑ αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022.

Η ΕΠΟ κωλυσιεργεί και αρνείται

Α) Τη σύναψη του αναγκαίου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζημιών και αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, εις εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των φιλάθλων και της εν γένει ασφάλειας και προστασίας της εμβληματικής μας εγκατάστασης.

Β) Την ανάληψη της ευθύνης της ως διοργανώτρια αρχή για τους χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ).

Γ) Οποιαδήποτε ενημέρωση για την ανάδοχο εταιρεία και τις αρκετές τεχνικές παρεμβάσεις που θεωρούνται απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τα σχετικές αποφάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για τις οποίες έχει εγγράφως ενημερωθεί.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε χθες η ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ και η Πολιτική Ηγεσία της Εποπτεύουσας Αρχής δεν δέχονται καμία απολύτως πρόσκληση για τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Ολυμπιακού Κέντρου και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα μέλη της Κυβέρνησης, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, τα μέλη της αθλητικής οικογένειας και δημοσιογράφους που είχαν αιτηθεί σχετικά, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου».

ΟΑΚΑ εναντίον ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου!
To Top