Αθλητισμός

ΟΑΚ: Στα ημιτελικά του Ε1 η Καζολέα, στα Μάστερς η Μιχαλοπούλου

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι νεαρές τενίστριες του Ο.Α.Καλαμάτας στα πρόσφατα τουρνουά που έλαβαν μέρος. Αρχικά, η Μαρία Καζολέα στο πρόσφατο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12, που διοργανώθηκε από τον Α.Ο.Α. ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, φθάνοντας στην τελική τετράδα.

Στον πρώτο γύρο η Μαρία νίκησε την Μπόρση Μυρτώ (Α.Ο.Α.Υελού) 6-3, 6-3, στον δεύτερο την Λύρα Μαυρέττα (Α.Ο.Α.Αττικός Ήλιος) 6-1, 6-0 και στα προημιτελικά την Μίζιου Μαλαμάτη (Ο.Α.Νικαίας Λάρισας) με το ίδιο σκορ. Στον ημιτελικό αγωνίστηκε εναντίον της Ξυδά Ιωάννας (Ο.Α.Βούλας), από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-2. Η Μαρία αγωνίστηκε και στα διπλά με παρτενέρ την Αρτσίτα (Α.Ο.Α.Χαΐδαρίου), με την οποία κέρδισαν στον πρώτο γύρο τις Μοράκη (Ο.Α.Αθηνών) – Σολάκη (Ο.Α.Θεσπρωτίας Τιτάνη) 6-0, 6-2 και έχασαν στον δεύτερο από τις Δελαπόρτα (Α.Ο. Φίλιππος Πολυδρόσου) – Μπόρση (Α.Ο.Α.Υελού) 6-2, 6-2.

Επιπλέον, η Βάσια Μιχαλοπούλου προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Μαστερς των κοριτσιών κάτω των 14, στα οποία θα αγωνιστούν οι καλύτερες 8 αθλήτριες της Πανελλήνιας κατάταξης. Οι αγώνες θα γίνουν από 18 έως 21 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Ο.Α.Αθηνών και την Βάσια θα συνοδεύσει ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α.Κ., Παναγιώτης Καλογερόπουλος.

ΟΑΚ: Στα ημιτελικά του Ε1 η Καζολέα, στα Μάστερς η Μιχαλοπούλου
To Top