ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΑΕΔ Καλαμάτας: Στελεχώνεται με δύο ακόμα υπαλλήλους

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Συνάντηση με την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη είχε χθες Παρασκευή 05.10.2018, η βουλευτής Μεσσηνίας, Παναγιώτα Κοζομπόλη.
Η κα Καραμεσίνη επισήμανε τα θετικά αποτελέσματα των παρεμβάσεων στον τομέα της καταπολέμηση της ανεργίας που, μετά από τριάμισι χρόνια, έχει μειωθεί κατά 7% και είναι, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κάτω από το 19%.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, διεξοδική συζήτηση έγινε για τα νέα προγράμματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το υπουργείο Εργασίας, που σκοπό έχουν να δώσουν αποφασιστική ώθηση στην αγορά εργασίας, με ποιοτικές θέσεις εργασίας, με αναβαθμισμένα δικαιώματα και μισθούς και με στήριξη πρωτίστως της εργασίας των νέων.

Η κα Κοζομπόλη μετέφερε στη Διοικήτρια τις προτάσεις των εργαζομένων του ΟΑΕΔ Καλαμάτας όπως διατυπώθηκαν στην τελευταία συνάντηση στις 23/8 καθώς και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας της. Θετική ανταπόκριση υπήρξε στο αίτημα της στελέχωσης της υπηρεσίας στην Καλαμάτα με δύο άτομα, έναν εργασιακό σύμβουλο και έναν υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

ΟΑΕΔ Καλαμάτας: Στελεχώνεται με δύο ακόμα υπαλλήλους
To Top