Επί Σκηνής

“Ο κήπος των ευχών”: Σόου από σαπουνόφουσκες απόψε στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας!

Παραμονή Χριστουγέννων ακόμα ένα happening έχει ετοιμάσει ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας στο εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ένα άρμα θα διασχίσει κεντρικούς δρόμους και πεζόδρομους της Καλαμάτας προσφέροντας θέαμα με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες! 

Μια μετακινούμενη παράσταση με Bubble Show στην Αριστομένους και στους πεζόδρομους του κέντρου και του ιστορικού κέντρου

“Ο Κήπος Των Ευχών” από την εξαιρετική ομάδα La Petite Marguerite. Bubble Show είναι μια μετακινούμενη παράσταση με μουσική, χορό και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες. Θα ταξιδέψει σε όλο το κέντρο της Καλαμάτας με αφετηρία το σπίτι του Άη Βασίλη και σταθμούς τις οδούς: Βαλαωρίτου, Ιατροπούλου, Αριστομένους, Αντωνοπούλου, Σφακτηρίας και φυσικά το Ιστορικό Κέντρο. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια συνθήκη κατά την διάρκεια της οποίας κοινό και ερμηνευτές αλληλεπιδρούν μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο της σαπουνόφουσκας, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας.

“Ο κήπος των ευχών”: Σόου από σαπουνόφουσκες απόψε στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας!

Δημοφιλέστερα

To Top