ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο.Α.Κ. 4X4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Απολογισμός του εράνου ενίσχυσης της εθελοντικής ομάδας

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΟΑΚ 4×4 Μεσσηνίας

Απολογισμός από την ολοκλήρωση του εράνου ενίσχυσης της εθελοντικής ομάδας

“Η συμμετοχή της Ομάδας μας και των μελών της στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των φετινών καλοκαιρινών πυρκαγιών στον Νομό μας είχε την λογική και φυσική μεν, αλλά δυσάρεστη συνέπεια να φθαρεί και να αχρηστευθεί ένα μέρος του εξοπλισμού της, η αντικατάσταση του οποίου ήταν και παραμένει απαραίτητη.
Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, για τον οποίο, εντελώς αυθόρμητα, διοργανώσαμε διαδικτυακό έρανο με τον οποίο ενισχύθηκε οικονομικά η Εθελοντική μας Ομάδα προκειμένου να είναι ανά πάσα στιγμή ικανή, τουλάχιστον από άποψη υλικού, να επιτελεί το έργο της και να φέρνει σε πέρας τις αποστολές της.
Φιλοδοξία μας ήταν επίσης να εντάξουμε στο πρόγραμμα την προμήθεια ενός πυροσβεστικού οχήματος Pick Up, συνολικής αξίας 23.000 €.
Σήμερα, με την λήξη της καλοκαιρινής καμπάνιας οικονομικής ενίσχυσής της, η Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ οφείλει, απολογιστικά, ένα μεγάλο και ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε πολίτη και οικογένεια που συνέβαλε στην προσπάθειά μας συγκέντρωσης των απαραίτητων χρημάτων.
Το συνολικό ποσό των 1.980 € που απέδωσε η πρωτοβουλία μας αυτή, όχι μόνο μας αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου Μεσσηνιακού κοινού και των φίλων σχετικά με την χρησιμότητα της Ομάδας, αλλά μας δίνει, επιπλέον, δύναμη αρκετή ώστε να συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο το Εθελοντικό μας έργο.
Θα συνεχίσουμε να σας τηρούμε ενήμερους σχετικά με τις επεμβάσεις μας και τα αποτελέσματά τους.
Θα συνεχίσουμε επίσης τις προσπάθειές μας για υλοποίηση του προγραμματισμού της Ομάδας για την απόκτηση του αναγκαίου εξοπλισμού, η οποία απαιτεί θυσίες όχι μόνο από την άποψη πολύτιμου χρόνου και καλής διάθεσης όλων των εμπλεκομένων, αλλά και από την άποψη της παροχής οικονομικών πόρων και χορηγιών.
Θα θέλαμε να παραμείνετε κοντά μας, να παρακολουθείτε και να συμμετέχετε με κάθε κατάλληλο τρόπο στο έργο μας, καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΑΚ 4Χ4″.

 

Ο.Α.Κ. 4X4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Απολογισμός του εράνου ενίσχυσης της εθελοντικής ομάδας
To Top