ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντίντα: Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο Καλαμάτας και Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το πρωινό της Τετάρτης για την υποψήφια Βουλευτή Μεσσηνίας με τη ΝΔ, Παναγιώτα Ντίντα, είχε τις εξής συναντήσεις :

• Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή Δήμητρη Γεωργανά και τους Πυροσβέστες, που αυτή τη περίοδο, όπως και κάθε χρόνο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σε επιφυλακή, πάντα έτοιμοι, παρά τις ελλείψεις, να κάνουν το καλύτερο για την προστασία όλων μας, αλλά και του τόπου μας.

•Αμέσως μετά επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Καλαμάτας όπου είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη Αντώνη Δουμάνη, με τον οποίο ανέπτυξαν θέματα που αφορούν στο Λιμενικό Σώμα αλλά και στην πατρίδα μας.

• Τέλος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, είχε για αρκετή ώρα συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα. Τα προβλήματα των αστυνομικών μας πολλά. Η γνώση της κ.Ντίντα επ΄ αυτών μεγάλη, κάτι που επισημάνθηκε και από τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, καθώς ο πατέρας της υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, πάντοτε σε μάχιμες θέσεις. Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εφ’ όλης της ύλης!

Η Παναγιώτα Ντίντα σχολιάσε: “Τα σώματα ασφαλείας και οι άνθρωποι που τα απαρτίζουν δίνουν καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια μας και της πατρίδας μας και οφείλουν να έχουν διαρκή και ουσιαστική στήριξη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα καθήκοντα τους, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου!

Θα είμαστε δίπλα τους! #ΜΑΖΙ
#Αξίζουμε_Καλύτερα
#Μεσσηνία_ΜΑΖΙ

Ντίντα: Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο Καλαμάτας και Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας
To Top