Οίνος & Αποστάγματα

Notos beer House: Μας ξανασυστήνει την Ελληνική μπύρα και την βάζει στη θέση που της αξίζει!

ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ 250 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ 

H πόλη της Καλαμάτας από την Παρασκευή 18 Ιουνίου έχει την πρώτη καθαρόαιμη ελληνική μπυραρία, που διαθέτει 250 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας - από τις 420 περίπου που υπάρχουν στη χώρα μας! Η Notos Beer House βρίσκεται στην οδό Αμφείας στο Ιστορικό κέντρο, κολλητά με το "Kyttaro" και αποτελεί ένα όνειρο και μια ιδέα αρκετών ετών του Δημήτρη Σκοκέα και Νίκου Νικολακέα που δραστηριοποιούνται εκεί για πολλά χρόνια.

Νέα άφιξη στην οδό Αμφείας η Ελληνική μπυραρία του Δημήτρη Σκοκέα και του Νίκου Νικολακέα

Η πρώτη ελληνική μπυραρία της πόλης δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει το άνοιγμά της με τι άλλο, με μια Γιορτή Μπύρας! 250 ετικέτες, 6 βαρέλια, 2 Guest και παραδοσιακά στηρίζοντας τα Μανιάτικα καλούδια, 4 ντραφτ της μπύρας ΝΕΜΑ και το μπουκάλι της Καλαματιανής Sura! Στη γιορτή προσφέρεται δωρεάν και κέρασμα από λουκάνικα "Φέστα".

Μιλώντας στο Messinialive τόνισαν πως στόχος τους είναι να ξαναβάλουν την ελληνική μπύρα στη θέση που της αξίζει, με ρομαντισμό, αγάπη, αναμνήσεις και πολλές εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.
Το "Notos" είναι ένα όνομα που εμφανίστηκε στην πόλη της Καλαμάτας το 1995 κι άφησε την δική του σφραγίδα ως ένα επιτυχημένο rock bar κι έκτοτε "απασχολούσε δημιουργικά τη φαντασία και τις προσδοκίες του Δημήτρη κυρίως αλλά και του Νίκου που έβαλαν την ελληνική μπύρα "δοκιμαστικά" στο Kyttaro κι ο κόσμος ανταποκρίθηκε! Έτσι η ελληνική μπύρα βρήκε το στέκι της και οι φίλοι της μπύρας προετοιμάζονται για σπουδαίες στιγμές απόλαυσης!

Δημοφιλέστερα

To Top