Υγεία

To Νοσοκομείο Καλαμάτας πρωτοπόρος για 4 ακόμα Νοσοκομεία της χώρας μας

Την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους από την εγκατάσταση και λειτουργία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας του συστήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως καλούνται να καταθέσουν σε ημερίδα στελέχη του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Ταυτόχρονα το Νοσοκομείο Καλαμάτα γίνεται “πιλότος” για 4 ακόμα νοσοκομεία του Ιονίου, ώστε να εγκαταστήσουν και αυτά το ίδιο σύστημα αυτοπαραγωγής οξυγόνου εξασφαλίζοντας αυτονομία και εξοικονόμηση πόρων.

“Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!” ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΟΣ

“Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε σήμερα πρόσκληση από την 2η ΥΠΕ, προκειμένου να είμαστε ομιλητές καταθέτοντας την εμπειρία μας γύρω από την εγκατάσταση συστημάτων αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως στην ημερίδα που διοργανώνουν στις 29 του Νοέμβρη. Η εν λόγω ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας Interreg V‐A Ελλάδα – Κύπρος και ειδικότερα της υλοποίησης της πράξης εγκατάστασης συστημάτων αυτοπαραγωγής οξυγόνου σε Νοσηλευτικές Μονάδες του Αιγαίου.

Παράλληλα αυτή τη περίοδο οι συνεργάτες μου της Τ.Υ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, για την υλοποίηση μιας αντίστοιχης πράξης στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας Interreg V‐A Ελλάδα – Αλβανίας στα εξής 4 νοσοκομεία (Κέρκυρα-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθος-Φιλιάτες).
Αυτό ήταν και το όραμά μας όταν ξεκινούσαμε το εν λόγω έργο το 2013 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας!”

To Νοσοκομείο Καλαμάτας πρωτοπόρος για 4 ακόμα Νοσοκομεία της χώρας μας
To Top