Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Online πρόσβαση στις απεικονιστικές εξετάσεις τους θα έχουν οι πολίτες από τον Ιανουάριο

Νοσοκομείο Καλαμάτας: ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ικανοποιημένος από την ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, συμπληρώνοντας ότι αποφεύγεται πλέον η ταλαιπωρία των ασθενών, ενώ έχει ήδη μεγάλη απήχηση η ευκολία αυτή στους πολίτες. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπέζος προαναγγέλει την online προσβαση που θα έχουν από τον Ιαναουάριο οι πολίτες στα αποτελέσματα και των απεικονιστικών εξετάσεών τους, τα οποία θα μπορούν να διαβιβάσουν στους γιατρούς τους.” Έτσι μπαίνει τέλος στη δεύτερη επίσκεψη στο Νοσοκομείο”, δηλώνει ο Διοικητής υποστηρίζοντας ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας μέσα από αυτές τις τεχνολογικές διευκολύνσεις πάει ακόμα ένα βήμα μπροστά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου:

“Από τον προηγούμενο μήνα είχαμε ενημερώσει ότι πλέον οι εργαστηριακές εξετάσεις των εξωτερικών ασθενών, τους αποστέλλονται ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται πάλι το Νοσοκομείο για την παραλαβή τους. Αυτό γίνεται πια, και η αποδοχή του κόσμου, μπορώ να σας πω, είναι πολύ μεγάλη!!

Από τον επόμενο μήνα, αυτή η δυνατότητα θα διατίθεται και στις απεικονιστικές εξετάσεις (αξονικές, μαγνητικές κλπ). Ο ασθενής μετά την εξέτασή του, θα μπορεί να εισέρχεται στη σελίδα του Νοσοκομείου και θα μπορεί, εφόσον οι απαντήσεις των απεικονιστικών εξετάσεων είναι διαθέσιμες, να έχει πρόσβαση μέσα από πιστοποιημένο Web Viewer στις εικόνες του, και να κάνει εάν θέλει και share σε γιατρό της επιλογής του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Έτσι μπαίνει τέλος στη 2η επίσκεψη στο Νοσοκομείο!!”, καταλήγει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.

Μ.Π.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Online πρόσβαση στις απεικονιστικές εξετάσεις τους θα έχουν οι πολίτες από τον Ιανουάριο
To Top