ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με μια αγκαλιά παρέδωσε ο Μπέζος τη διοίκηση στην Αλειφέρη

Mε μια θερμή αγκαλιά και σε άριστο κλίμα έγινε σήμερα η παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας από τον απερχόμενο Διοικητή Γιώργο Μπέζο στη νέα Διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη.

Στην σχετική ανάρτησή του, ο Γιώργος Μπέζος αναφέρει:

“Σήμερα για τελευταία φορά επισκέφθηκα το Νοσοκομείο Καλαμάτας για να προχωρήσουμε στην καθιερωμένη εθιμοτυπική διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής.  Ελένη, η σκυτάλη πια του Νοσοκομείου και τυπικά σε σένα.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σου. Να ξέρεις ότι θα είμαι δίπλα σου σε ότι νομίζεις ό,τι μπορώ να σου φανώ χρήσιμος. Το Νοσοκομείο Καλαμάτας μπορούμε να το πάμε ακόμη ψηλότερα“!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συνάντηση είχαν σήμερα Δευτέρα 12/10/2020 στο γραφείο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας η νέα Διοικήτρια κ.Ελένη Αλειφέρη και ο απερχόμενος Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα καθώς και οι δύο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και τους συνδέουν φιλικοί δεσμοί.

Ο απερχόμενος Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος αρχικώς ενημέρωσε την νέα Διοικήτρια για τα τρέχοντα θέμα που αφορούν το Νοσοκομείο κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό. Κλείνοντας της ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική θητεία και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η νέα Διοικήτρια κ.Ελένη Αλειφέρη δήλωσε ότι στόχος της είναι η συνέχεια και η εξέλιξη του Νοσοκομείου σε κάθε τομέα. Τέλος ευχαρίστησε τον κ.Μπέζο για το έργο που έχει επιτελεστεί τα τελευταία χρόνια και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με μια αγκαλιά παρέδωσε ο Μπέζος τη διοίκηση στην Αλειφέρη
To Top