Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ιατροδικαστής προσλαμβάνεται από Δευτέρα!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Ιατροδικαστή θα έχει από Δευτέρα το Νοσοκομείο Καλαμάτας, καλύπτοντας το σοβαρό κενό που είχε προκύψει μετά τη λήξη της σύμβασης με τον ιατροδικαστή Ευάγγελο Ναστούλη, του οποίου η σύμβαση έληξε τον Μάρτιο του 2018, με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο Καλαμάτας να μείνει χωρίς ιατροδικαστικές υπηρεσίες. Η σύμβαση του ιατροδικαστή ήταν για διάστημα 24 μηνών, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών. Με μια χρονική καθυστέρηση περίπου 6 μηνών, λόγω γραφειοκρατίας, ο νέος ιατροδικαστής Διονύσης Καρράς αναλαμβάνει καθήκοντα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από Δευτέρα!

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος χαιρετίζει την κάλυψη του κενού με τη πλήρωση της θέσης από επικουρικό γιατρό Ιατροδικαστικής, αναφέροντας τα εξής:
“Λύνεται άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα, μιας και η έλλειψη της συγκεκριμένης ειδικότητας από το Νοσοκομείο, έβαζε σε μεγάλη ταλαιπωρία τους Μεσσήνιους συμπατριώτες μας και όχι μόνο, μιας και ήταν αναγκασμένοι να κινούνται σε Κόρινθο ή Αθήνα για την ιατροδικαστική διάγνωση. Από Δευτέρα αναλαμβάνει επικουρικός ιατρός ιατροδικαστικής”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ιατροδικαστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καλαμάτας προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες. Στο πλήρες εξοπλισμένο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Καλαμάτας διενεργήθηκαν από τον Ιατροδικαστή Ευάγγελο Ναστούλη, κατά το χρονικό διάστημα 15/3/2016 έως 14/3/2018, οπότε και έληξε η σύμβασή του, διακόσιες δέκα (210) ιατροδικαστικές πράξεις.

Αναλυτικά έγιναν :
Νεκροψίες-Νεκροτομές: 83
Κλινικές εξετάσεις: 118
Αυτοψίες : 9

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ιατροδικαστής προσλαμβάνεται από Δευτέρα!
To Top