Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Εκδόθηκε η άδεια προσθήκης ορόφου 1.000 τμ

MΠΕΖΟΣ: “Το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουμε ψηλά!”

 ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΝΕΟΥ ΟΡΟΦΟΥ 1.000 τ.μ

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έγινε σήμερα με την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την προσθήκη ενός ακόμη ορόφου 1.000τ.μ πάνω από την ψυχιατρική κλινική και τη δημιουργία 2 ακόμη κλινικών.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος τόνισε: “Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου που χρηματοδότησε την μελέτη και στάθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός στην καθημερινή μας συλλογική προσπάθεια. Μπροστά μας τώρα ανοίγεται πολύ δουλειά που δεν μας επιτρέπει να αφήνουμε ούτε μέρα να πηγαίνει χαμένη αφού θα πρέπει να διασφαλίσουμε την χρηματοδότηση και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας”!

Εκτιμάται ότι με την προσθήκη 1000 τμ θα αποφορτιστούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου, καθώς στα σχέδια του Γιώργου Μπέζου είναι η μεταφορά στις νέες εγκαταστάσεις της Ουρολογικής Κλινικής και τη λειτουργία Πνευμονολογικής Κλινικής, που θα αποφορτίσει την Παθολογική, λόγω της νέας κτηριακής επέκτασης του Νοσοκομείου.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Εκδόθηκε η άδεια προσθήκης ορόφου 1.000 τμ
To Top