Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: “Δεν απαιτείται rapid test για όσους προσέρχονται να εμβολιαστούν”

Σε διευκρινίσεις προχώρησε σήμερα το Νοσοκομείο Καλαμάτας όσον αφορά όσους προσέρχονται να εμβολιαστούν στο  εκεί εμβολιαστικό κέντρο. Αυτοί εξαιρούνται από την προσκόμιση rapid test. Να υπενθυμίσουμε οτι από χθες Δευτέρα 12 Απριλίου είναι υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού rapid test προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος στους χώρους του Νοσοκομείου για τους πολίτες.

H ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

“Σας ενημερώνουμε ότι όσοι πολίτες έχουν ραντεβού για εμβολιασμό στο εμβολιαστικό κέντρο της Ν.Μ.Καλαμάτας, δεν απαιτείται να προσκομίζουν rapid test για να εισέλθουν στους χώρους του Νοσοκομείου”.

Eικόνες από την ουρά που παρατηρήθηκε χθες Δευτέρα, πρώτη μέρα εφαρμογής των αυστηρών υγειονομικών μέτρων προστασίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πολίτες περιμένουν στο φυλάκιο, στην είσοδο, προκειμένου να δείξουν το αρνητικό ραπιντ τεστ, καθώς μόνο με αυτή την προϋπόθεση μπορούν να εισέλθουν στους χώρους του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν καθώς δεν είχαν ενημερωθεί και δεν γνώριζαν ότι απαιτείτο να έχει προηγηθεί rapid test, και πως η προσκόμισή του ήταν προϋπόθεση για να εισέλθουν, και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο κέντρο της Καλαμάτας για να κάνουν το rapid test και στη συνέχεια να επιστρέψουν και πάλι στο Νοσοκομείο για να το δείξουν. Άλλοι πάλι δεν είχαν λάβει εγκαίρως τα αποτελέσματα από τον ΕΟΔΥ, για rapid που είχαν κάνει, και έτσι δεν γνώριζαν αν ήταν θετικοί ή αρνητικοί στον ιό. Ίσως θα διευκολύνονταν όλοι, αν τα rapid test γίνονταν στο isobox του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή rapid test  γίνονται στο χώρο των Επειγόντων του Νοσοκομείου, μόνο για όσους εισέρχονται στα Επείγοντα.

Μαίρη Περδικέα

Διαβάστε και αυτό:

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Αυστηροποιούνται από Δευτέρα τα μέτρα-Υποχρεωτικό rapid test πριν την είσοδο

Νοσοκομείο Καλαμάτας: “Δεν απαιτείται rapid test για όσους προσέρχονται να εμβολιαστούν”
To Top